Makeup

Efterårets skønne trends

af Mikkel Hyldebrandt 17. september 2011
Foto: PR
FEMINA har spurgt tre førende skønhedseksperter om sæsonens største trends.

Nicci Welsh, hårstylist og makeupartist, indehaver af United Makeup Academy - Denne sæsons look handler om "the new NEW", dvs. en genfortolket, opdateret og mere iøjnefaldende udgave af den "gamle" nye. Looket er inspireret af nogle af de store klassikere som røde læber, smoky eyes og nude hud. Hvis du kigger lidt nærmere på looket, så ser det nye slet ikke ud som det gamle. De smoky eyes er smeltet sammen med tendenser fra disko-æraen, hvilket giver et mere metallisk, shiny look (som hos Chanel), de røde læber er mere juicy og friske (som hos Gucci), og det nude look har fået en yndig nish med masser af vipper (som hos Calvin Klein).

Søren Hedegaard

Søren Hedegaard, hårstylist og makeupartist - Efterårets makeupper er en spændende fusion af mange stilarter, synes jeg. De grafiske og præcist malede "romantic goth"- læber i mørk lilla, blommefarvet eller knaldrød holder stadig. Nogle designere går endda så langt som at kombinere punkede, stærkt kohlede øjne malet i en grafisk aerodynamisk oval form med lyse, nedtonede cremefarvede eller helt sorte læber. Brynene er også vigtige til efteråret - enten er de totalt afblegede, så øjnene virkelig kommer i fokus, eller også er de malet kraftigt i en overdrevet 50'er-inspireret mågevinge-facon. De mange stærke farver fra sommerens look ser man også glide over i efterårets farvepaletter.

Anette Kristine Poulsen

Anette Kristine Poulsen, skønhedsskribent for Børsen og ELLE, og skønhedsblogger på sin egen beautyspace.dk- Som modreaktion til vores Facebook-liv, reality-venner og cyberspace- familier hiver vi i nødbremsen og søger det autentiske og ægte. Ikke nødvendigvis lavpraktiske ingredienser, for de kan godt være forfinede og udviklet på højt plan, men skal bare være veldokumenterede og forståelige. F.eks. A-vitamin, squalane (den olie, vores egen hud indeholder) og peptider (små proteindele).Efterårets dejlige dufteSådan får du smuk hudFå pletfri make-up i regnvejr