skønhedstrends
Makeup

4 skønhedstrends, der kommer til at kendetegne 2018

15. marts 2018
af Lene Huusmann
Foto: Marienlyst badehortel, m.fl.
Det nye år er godt i gang, og skønhedsskribent Lene Huusmann har kigget nærmere på fire hotte skønhedstrends, der kommer til at kendetegne 2018.

4 skønhedstrends i 2018

  # Trend 1 - Forurening Vi har længe talt om, hvor farligt og ødelæggende UVA og UVB stråler er for huden. Vidste du, at det nyeste fokus og alvorlige problem - ikke blot for miljøet - men også for din hud - er forurening. Vi er ved at få øjnene op for de (store) påvirkninger, som forurening i luften har på vores hud - herunder hudens aldring og udstråling. Derfor lægger mange hudplejebrands nu vægt på produkter som beskytter mod forurening. Disse produkter er rige på vitaminer, antioxidanter og er i det hele taget forureningsblokerende ingredienser, der beskytter modforurening. 
Skin Oxygen Lotion, 200 ml, 185 kr.  Køb den her    
    # Trend 2 - Pæn hud – inde og udefra Velplejet og sund hud med en smuk glød er en stor trend denne sæson. For de fleste af os betyder det, at der skal arbejdes for sagen. Udover gode renserutiner og hudplejeritualer, kan det være en god idé at hjælpe til med målrettede kosttilskudsprodukter, der styrker huden indefra. Der kan være mange årsager til at det kan være nødvendigt at forkæle huden lidt ekstra: Alder,  tør hud, sensitiv hud eller hormoner for blot at nævne nogle.
3 in 1 Beauty Booster, Vitaviva, 60 tabletter, 401 kr. Køb den her     LÆS OGSÅ: Forårsmakeup: Alle de nye farver   # Trend 3  - Nail art – personlige negle Nail art er tilbage i beauty billedet. Denne gang er det dog heldigvis helt anderledes sofistikeret, end det var tilbage i 90’erne. Nu er nail art en del af karrierekvinders outfit på lige fod med tøj, makeup og accessories.   
 
  # Trend 4 - Selvforkælelse Mere fokus på DIG – 2018 handler om selvforkælelse. Hop af hamsterhjulet, tag på spaophold (mindre kan også gøre det), men vigtigst alt er at huske at tage tid ud af kalenderen kun til DIG.
På det nyrenoverede Marienlyst Strandhotel, kan du bl.a. prøve en af de ni nye Karmameju signatur-behandlinger og komme helt ned i gear. Besøg Marienlyst Strandhotel her  
   

Læs også