https://imgix.femina.dk/media/ee4fa58670d249ff9214d445cd0d5c18.jpg
Stil

Makeover: Lækker i lag på lag

19. august 2009
af Kirsten Holst og Birgit Axelsen
Foto: Stig Lerche Hår: Stone/Sarah, Makeup: Medex/Helle, Tøj: Soaked In Luxury
Lene er flot i lag på lag – hun kan bære det og ser høj og slank ud

Lenes problem:
Efter et vægttab på 12 kilo har jeg stadig ikke vænnet mig til, at jeg er blevet en størrelse 36- 38, og kigger stadig efter løst tøj - specielt løse overdele.

Femina foreslår:
Du kommer nemt til at se ranglet ud, hvis dit tøj er for stort. Vælg hellere flere overdele på en gang, f.eks. en langærmet Tshirt med en kortærmet ud over, eller veste, som du har prøvet i dag. Også tørklæder er flot.

Hår
Sarah fra Stone forslår en klipning i pagelængde, hvilket vil give fuldt udbytte af krøllerne og danne en fl ot ramme omkring ansigtet. Der klippes godt ind i håret for at undgå, at det bliver en stor, bobbet hjelm, og krøllerne får frit spil på toppen. Lenes lidt kolde, rødlige hårfarve får mere dybde og spil med smuk, varm kobberfarve, og bryn og vipper friskes op med naturlig mørk, næsten sort farve. Det lange pandehår bevares, og frisuren kan styles og ændres efter behov..

Makeup
En let foundation giver ansigtet lækkert ensartet, men naturligt skær og dæmper sammen med dækstiften mørke rande og rødlige partier. Brynene rettes let til, før en ganske lys grund-øjenskyggeskygge lægges på hele låget og op til brynet, og en changerende grøn lægges i globelinjen og ind over selve låget, mens der bevares et lyst område ved inderste øjenkrog. Med den cremede skygge Silky Eyeshadow tegnes en svag grøn streg langs nederste vippekant, inden de flotte vipper markeres med mascara. Kinderne får lækker frisk glød med terrakotta solskinspudder, og læberne fremhæves med farvet gloss oven på den plejende læbestift.

Lene Christensen

Lene efter makeover Det fede, store blomstrede tørklæde koster 199 kr., den lyseblå rullekravebluse 249 kr. og den sorte figursyede vest 399 kr. Alt fra Soaked i Luxury. De klassiske jeans er fra InWear til 899 kr., og de langskaftede støvler er fra Bruno & Joel til 2.300 kr.

Lene Christensen

Lene før makeover

Lene Christensen

Alder: 36 år.

Bopæl: Granskoven i Glostrup.

Børn: En pige på syv år og en dreng på fem.

Job & uddannelse: Social og sundhedshjælper, arbejder i Glostrup Hjemmepleje.

Interesser: Løbetræner hver anden dag seks-otte kilometer og styrketræner derhjemme hver anden dag; læser meget om kost og ernæring.

Stil: Afslappet med jeans og hættebluser.

Højde: 169 cm.

Vægt: 60 kilo.

Tøjstørrelse: 36-38.

Du skal fremhæve: Dine ben, gerne i tætsiddende jeans eller de nye sorte, blanke leggings - og kan du holde balancen, så brug et par højhælede sko til!

Lene Christensen

Rosa jerseykjole med flettet silkehalskant til 399 kr. og jakke med pufærmer til 599 kr. Sløjfebæltet koster 129 kr. og de sorte leggings 249 kr. fra Soaked in Luxury. Skoene er fra Bruno & Joel til 1.850 kr.

Lene Christensen

Brug den både til fest, hverdag og på job. Den mønstrede kjole koster 1.299 kr., strikvesten 599 kr. og tørklædet 399 kr. Alt er fra Part Two. De smalle bukser med lynlåse fås til 399 kr. fra Soaked i Luxury, og skoene er fra Bruno & Joel til 1.859 kr.

Se flere makeovers her

Læs også