månedens look
Stil

Månedens look: blomsterkjole, sneakers og pastelfarvet strik

2. marts 2018
af Line Sekula og modeassistent Charlotte Guerriero.
Er du i tvivl om, hvad du skal kaste dig over på din næste shoppingtur? Hvis du kun skal købe tre ting, så giver moderedaktionen dig her deres bud på et look, du ikke kan undvære.

Den pastelfarvede strik

Strik fra Stella Nova, 1.099 kr.

Gå foråret i møde ved at vælge en strik i pastel fremfor de klassiske mørke farver. For vi godt må give den mere gas med farverne, imens vi holder varmen. Fordelen ved denne strik i lavendel-lilla er, at den komplimenterer vores nordiske hud så fint.

Pasteller dominerer farvebilledet i foråret. Og vi bevæger os både i de lysegule, lyserøde, lysegrønne og selvfølgelig den lyslilla af slagsen. Brug dem som et farvestrejf i et ellers neutralt outfit, eller kombiner dem i samme outfit.

Miks med: Brug din pastelfarvede strik ovenpå din kjole eller sammen med en nederdel i et fint og let materiale, som silke eller chiffon. Dette skaber en elegant kontrast til den lidt grovere strik.

Midi-kjolen med blomsterprint

Kjole fra Birgitte Herskind, 1.799 kr.

Blomsterprint og midi-kjoler er en unik sammensætning. Men i stedet for den farverige udgave, som vi har set masser af, så vælg en kjole i en mørkere tone. Den mørke udgave er mere afdæmpet og går også rigtig godt med et par jeans indenunder.

Blomsterprint er kommet for at blive. Vi har efterhånden set blomsterne i alle afskygninger, men dette i dette forår får den mørke udgave også en plads. Det mørke blomsterprint findes i både med store og små blomster på – hvad er din favorit?

Miks med: Brug midi-kjolen med det mørke blomsterprint sammen med en strik i pastel. Også kan du passende lade ærmer og bånd fra kjolen stikke frem, da det understrege de feminine detaljer ved midi-kjolen.

De chunky sneakers

Sko fra Venice by Deichmann, 349 kr.

Sneakers har fået en fast plads i gadebilledet og på catwalken. For tiden er det de chunky sneakers, der med sit opsigtsvækkende look giver looket et cool udtryk, samtidig med at de er behagelige at have på.

De chunky sneakers giver et friskt pust og kant til ethvert outfit. Hvis du samtidig bruger dem med en pastelfarve eller print, får du det perfekte spil imellem det sporty og det feminine.

Miks med: Brug dem med alt fra bukser med vidde, slå-om-nederdele til kjoler med flæser. De chunky sneakers er et kunstværk i sig selv og får lov til at gøre dit look interessant.

LÆS OGSÅ: Denne accessory er ikke til at komme udenom i 2018

LÆS OGSÅ: 10 flotte forårstendenser

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også