https://imgix.femina.dk/media/cbf4cb3acf77430eb0ecf9ccba0ce47b.jpg
Stil

Laura Drasbæks bedste budgetkøb

18. september 2010
af Majbritt Olsen
Foto: Jacqueline Fluri
Hun er ikke til secondhand, men basisgarderoben fyldes op i H&M et par gange om året. Og så endte hun engang med at shoppe et par ballerinaer i Føtex

Laura Drasbæk 35 år, skuespiller og aktuel i anden sæson af TV-serien "Lærkevej" på TV2.

• Jeg shopper forskellige ting forskellige steder. Jeg går i H&M et par gange om året og køber T-shirts og undertrøjer, som altid sidder stramt på den rigtige måde. Jeg runder også Topshop i ny og næ.

• Jeg shopper aldrig på budget via nettet, da der er stor forskel på, hvordan det ser ud på en gine eller model og på min figur. Så det er kun hatte, tørklæder, strømper og den slags, jeg fristes af på nettet. Men generelt køber jeg ikke så mange accessories på budget, da jeg netop synes, tilbehøret skal være i orden, når billige og dyre mærker mikses.

• Vintage og second-hand-shopping lader jeg andre om. Man kan sikkert finde nogle gode, billige køb, men jeg er ikke så tosset med, at andre mennesker har gået i tøjet før mig. Dog elsker jeg gamle 70'er-Tshirts og undertrøjer, og min yndlings-T-shirt igennem mange år var en børne-T-shirt, der sad godt stramt, og som der stod "København Zoo" på.

Støvler

Støvler fra Aldo til 599 kr.

- Engang manglede jeg et par ballerinaer og vadede byen tynd for at finde et par - dog uden held. Senere fandt jeg et par sorte i Kvickly, som jeg købte, fordi de var pæne, neutrale og kostede 100 kr. Jeg ville hellere købe dem, end et par til 500 kr. Så Kvicklys billige blev stand-in for et par drømmesko, som jeg aldrig fandt. Støvlerne fra Aldo er fede og gode her til efteråret.

Bluse


T-shirt fra Weekday til 160 kr.

- Denne T-shirt fra Weekday har et fedt print, og så klipper jeg gerne halsribben af mine T-shirts, så
de slipper den lidt ordinære T-shirt-form.

Bukser

Bukser fra Cos til 650 kr.

- Jeg falder altid for det, som er lidt herretøjsagtigt - veste, bukser med lige bukseben og stramme skjorter. Jeg er helt klart buksepige.

Læs også