https://imgix.femina.dk/media/3d6abef1a90847e18f776065f7912252.jpg
Stil

Knaldfarver som effekt

23. februar 2009
af KIRSTEN HOLST & BIRGIT AXELSEN
Lotte skal vælge knaldfarver til tilbehøret.

fakta om Lotte

NAVN & ALDER: Lotte Møller Sørensen, 31.
BØRN: Mor til Bertha Marie på ét år.
UDDANNELSE & JOB: Lægesekretær
HOBBY: Spiller Håndbold.
MIN STIL: Meget sort - med kan godt lide at skifte stil.
HØJDE & VÆGT: 163 cm. høj og vejer 66 kilo.
TØJSTR.: 40 nede og 38 oppe
DET SKAL JEG FREMHÆVE: Mine ben.

Lotte efter
SUNDT OG LÆKKERT HÅR
Lottes hår er ret fint og tyndt og har rester af lyse striber i det mørkblonde, lette naturkrøl. Hun kan mærke, at håret er forandret efter graviditeten, og fælder stadig en del, samtidig med at hun føler, håret er blevet mere "umuligt" og flyvsk. Marc i Loft Salon vælger at lægge tre varme nuancer i håret, så der kommer mere spil og liv i håret. Klipningen består i at tilrette de slidte spidser og få skabt mere harmoni i frisuren, men sådan at det stadig kan samles i hestehale, når Lotte spiller håndbold. Marc stiler mod page med lethed og bevægelse, så der kommer fylde og let løft på toppen også. Det friske nye farvespil kommer flot frem i de opklippede etager. Stylingen kan enten foregå ved at tørre håret med hovedet nedad og kramme det igennem, eller hvis der skal opnås ekstra fylde og udnyttelse af krøllerne, ved at bruge en softstyler, der samler dem. Marc vælger at føne håret mere glat og fyldigt over en rundbørste og svippe spidserne let med stylingjern. Frisuren støttes af lidt saltvandsspray i bunden og plejende serum til spidserne.

NYLON & LUREX
Jakken koster 800 kr. og kjolen i stribet lurex 1.250 kr. NPS-leggings til 299 kr. Metallictaske fra MS til 1.000 kr. og høje sko fra Dries van Noten til 2.600 kr.

MAKEUP
Allerede efter hudplejen virker Lottes hud mere ensartet og beroliget, og Vibeke fra Bobby Brown går i gang med at lægge en flot, naturlig makeup. Hudplejeprodukterne indeholder primer, hvilket gør, at makeuppen er mere holdbar og bevarer et flot mat udseende dagen igennem. Der vælges en let farvet foundation, som matcher Lottes hudtone flot og naturligt, og Vibeke anvender makeuppensel til at fordele med. På udsatte områder med tendens til urenheder kan der være behov for at dække ekstra, og her anvendes foundation-stick i en farve, som matcher den øvrige makeup. Løst pudder fordeles let over hele ansigtet - det giver et flot, mat udseende - og det ensartede look blødes op med solskinspudder på kinderne. Læberne forberedes til farve med blødgørende og plejende lipbalm, så læbestiften bliver ekstra holdbar og lækker at se på. Letfarvet læbestift lægges på læberne, og der sluttes af med glansfuld hvid gloss på toppen.
Øjenmakeuppen består af lys skygge på hele låget - som en slags base, der blendes sammen med den mørke, brunlige skygge, der lægges i yderste parti af låget og ind i globelinjen. Eyeliner lægges langs vippekanterne med pensel og skaber flot ramme om øjnene, inden der afsluttes med mascara.
Marc i Loft Salon vælger at lægge tre varme nuancer i Lottes hår.

GODE TIP
Brug knaldfarver som effekt - tørklæde, sko eller bælter og tasker.
Du får flottere proportioner, hvis du hopper op på højere hæle og viser ben i smallere bukser eller leggings.

ISLANDSSWEATER
...med gule kanter til 1.000 kr. og jeans til 800 kr., begge fra Mads Nørgaard.

Læs også