https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/garderoben/2013/04/1315-elle-style-awards/1315-elle-style-awards-stor.jpg
Stil

Hvem skal vinde ELLE Style Awards 2013?

8. april 2013
af Mette Marie Lei, Elle.dk
Nominér dit favorit-stilikon til ELLE Style Awards

Modebranchen, modeentusiaster og masser af stilsikre celebs samles den 15. maj til ELLE Style Awards for at hylde de ekstraordinære personer, der har gjort sig bemærket i det forgangne år - fra modellen og stylisten til designeren og makeupartisten.

I den forbindelse skal Årets Stilikon naturligvis kåres!
En modebevidst dansker, der med sin personlige stil er med til at inspirere alle omkring sig.

Hvem synes du, fortjener prisen som Årets stilikon?

Kategorien fokuserer på et dansk stilikon, som har sat modedagsordenen i 2012. Hun/han har været dygtig til at tage tidens trends og tendenser til sig uden at gå på kompromis med sin personlige stil. Han/hun har således med sin personlige stil skabt et genkendeligt univers.

Når alle bud er modtaget, udvælger ELLE de tre mest populære emner, og disse vil så blive bragt til afstemning på ELLE.dk, hvor læserne kårer vinderen, som modtager den smukke pris i Skuespilhuset i maj.

Send dine nomineringsforslag på mail til ESA@elle.dk. Skriv navnet på den dansker, du gerne vil nominere til Årets Stilikon, i emnefeltet senest fredag d. 12. april kl. 12.00.

Læs også