Hvad er kollagen, og hvad kan kollagenpulver hjælpe med?
Annonce
Hudpleje

Hvad er kollagen egentlig, og hvad kan kollagenpulver hjælpe med?

2. januar 2023
Annonce for OsloSkinLab
Kollagen er blevet lidt af et fænomen inden for hudpleje, og det er ikke uden grund. Bliv klogere på kollagenpulver her – og få et næsten uimodståeligt specialtilbud.

Taler vi hudpleje og kosttilskud i dag, er det umuligt at komme udenom kollagen. Kollagen og kollagenpulver er nemlig på alles læber – og det er bestemt ikke uden grund.

Bliv klogere på kollagen her, og få et godt tilbud, hvis du ønsker at implementere det i din hudpleje. Bestiller du gennem nedenstående link, får du nu en ekstraordinært høj rabat på 60 % på kollagenpulver hos OsloSkinLab.

Klik her og få 60 % rabat på din første bestilling af kollagenpulver hos OsloSkinLab

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som findes i både hud, sener, knogler, brusk, bindevæv og tænder – det er altså helt fundamentalt for vores krop, og faktisk en af kroppens vigtigste byggesten.

Men allerede fra 30-års alderen begynder mængden af kollagen i huden at falde, hvilket er medvirkende til, at vi får slappere hud og rynker med alderen.

Hvad kan kollagenpulver hjælpe med?

Her kommer kollagenpulveret ind. Kollagenpulver er nemlig et kosttilskud, der kan styrke huden indefra.

Når vi taler kollagenpulver, er det også værd at nævne hydrolyseret kollagen, som nogle kollagenprodukter indeholder. At kollagenen er hydrolyseret betyder, at proteinerne er spaltet i mindre aminosyrekæder ved hjælp af en proces, der hedder hydrolysering. Når proteinerne er nedbrudt i så små dele, er det lettere for kroppen at optaget kollagenet.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra OsloSkinLab indeholder 100 % hydrolyseret kollagen. Det er desuden en helt særlig type kollagen, som anvendes, nemlig det patenterede Verisol-kollagen, hvor kollagenpeptiderne er opbrudt (hydrolyseret) på en ganske særlig måde. Det er netop dette særlige patenterede kollagen, der i studier har vist sig at have en positiv effekt på hudens spændstighed og elasticitet.

Lige nu kan du få første pakke med hele 60 % rabat og 30 % rabat på alle efterfølgende pakker, hvis du bestiller kollagenpulveret på medlemsskab – klik blot på billedet herunder. Med et medlemsskab modtager du en ny pakke hver fjerde uge, til du ikke længere ønsker det, hvilket er helt genialt, idet du skal tage kollagenet dagligt i cirka fire måneder, før du kan forvente at se og mærke en effekt på huden.

Kollagenpulver fra OsloSkinLab

OsloSkinLab har udviklet et smagsneutralt kollagenpulver, The Solution™ Beauty Collagen, som i studier har vist sig at have følgende dokumenterede effekt:

  • Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden
  • Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer
  • Bidrager til at reducere appelsinhud

En pakke The Solution™ kollagenpulver består af 28 dagsdoser à 2.5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Kollagenpulveret har en neutral smag og kan blandes i valgfri mad eller drikke.

Lige nu kan du desuden få det til en helt særlig pris. Lige nu kan du nemlig få 60 % rabat på den første pakke og herefter 30 % på alle fremtidige forsendelser. Så har du overvejet, om kollagenpulver er noget for dig, så er tilbuddet her en oplagt mulighed for at prøve det af.

Klik her og få 60 % rabat på kollagenpulver

Læs også