Frisurer der hitter i 2017.
Hår

Frisurer 2017: Her er hårmoden for det nye år

af Lindi Winkel 26. oktober 2016
Nysgerrig efter at vide, hvordan hårmoden ser ud for 2017? Bliv inspireret til din nye frisure eller en helt ny måde at sætte dit hår - her.

Vi har været forbi 1970'erne i 2016. Hårmåden har været præget af tungt pandehår, midterskildning og bløde krøller. Og så har der været plads til nye farver. Vi har set det grå hår - og det pastelblå. Men hvad sker der i 2017? 

Se her hvilke frisurer, der hitter i 2017

Frisurer 2017 - fletninger

Fletninger

Sildebensfletninger. Fletninger på toppen af hovedet. Fletninger som markering af skilninger. Zigzag-fletninger, der snoer sig langs det lange hår. Kort sagt: alle former for fletninger er hyper-moderne i 2017.

Hårmoden 2017 - pandehåret er in.

Pandehåret

Pandehåret er for alvor tilbage – og det ses i både den lange og tunge version og i mini-udgaven, hvor pandehåret er helt kort. 
Frisurer 2017 - de nye highlights

Highlights - din frisør skal være kunstner

Kig ind i enhver frisørsalon og du vil oftest se mindst én med sølvpapir på toppen - highlights er mange kvinders bedste ven, når der skal skabes liv i hårfarven. I 2017 vil vi se flere highlights, men ikke længere i den klassiske folie-udgave. Flere og flere frisører begynder at male highlights i frihånd i håret for at skabe et mere naturligt resultat. 

Frisurer 2017 - hårpynt

Hårsmykker & hårbånd

Spænder med store “diamanter”, hårbånd…det hele er fremme og “in”, når det gælder hårmoden 2017, så pynt gerne op med art deco-inspirerede hårsmykker eller find det romantiske hårbånd frem fra skuffen igen. 

Frisurer i 2017 med bølger som i 1920'erne

Bølger som i 1920'erne

Husker du de smukke frisurer i filmen The Great Gatsby? De bløde bølger langs ansigtet er tilbage – men selvfølgelig mest for de af os, der er velsignet med langt og gerne kraftigt hår.

Frisurer 2017 - nu skal crepejernet frem igen

Crepejernet er tilbage!

Du troede måske aldrig, det ville ske – men det er på tide at finde crepejernen frem. Du behøver ikke at gå hele vejen, men prøv at lade nogle dele af dit hår få en tur igennem crepejernet, fx din hestehale, og giv det lidt 80’er-look. 

Frisurer 2017 - den stramme ballerina-knold hitter

Ballerina-knold

Den er klassisk, men særligt i 2017 er den helt stramme, høje knold et hit. Den kan både være kunstfærdigt udført, lavet som en klassisk chignon eller som en søndags-rodet-sag. Det hele holder i 2017. 

Frisurer 2017 - de nye farver

Disse farver hitter

For et par sæsoner siden så vi første gang det pastelfarvede hår i gadebilledet – og det fortsætter også i 2017, hvor nuancerne også kan blandes til et regnbue-look, eller som her i pastel-pink. Den grå farve holder også stadig, og ellers er det særligt de varme brune nuancer, der hitter i 2017.

Frisurer 2017 - less is more holder hele vejen

Den lave hestehale

En af de store trends for 2017 er “less is more” – så sats roligt på et afslappet, ikke for “sat” look. Den lave, enkle hestehale er perfekt. 

Frisurer 2017 - voldsom volumen er tilbage

Voldsom volumen

Kan du huske dengang, intet hår var stort nok? Dengang vi føntørrede med hovedet nedad i evigheder? Nu gælder det igen volumen, og der skal blæses op og ud og gerne tilsættes nogle store krøller!

Frisurer 2017 - den meget lange hår

Langt. Meget langt. 

Én af de trends, der også vil dominere i 2017, er det ekstra lange hår. Og det betyder intet, om det er extension-langt eller naturligt – bare det er velplejet! Skal du være helt fremme i stilletten skal du bære det ultra-lange hår helt glat.