https://imgix.femina.dk/media/article/1752-trends-prim.jpg
Stil

Forårets 6 store tendenser - køb nu og brug det (også) senere

4. januar 2018
af Line Sekula
Modeassistenter: Alberthe Carstensen & Maria Morell
En ny sæson lurer, og nogle af forårets trends er gengangere fra efterår og vinter. Vi giver inspiration til gode køb nu, hvor du kan være heldig at finde dem (eller noget, der ligner) på udsalg.

6 store forårs-tendenser

Forårsblomster Blomsterprint er en trend, der er kommet for at blive, og det smarte ved tendensen er, at den kan bruges året rundt. Vælg printet i delikate nuancer, så de også kan bruges i de kølige måneder. Rød Den brændende røde er en smuk farve, som går igen til foråret. Er du modig, så brug røde nuancer fra top til tå – eller vælg en rød strik, et par røde sko, eller brug rød som en iøjnefaldende detalje i form af et par øreringe.
Hverdagschik Gå hverdagen i møde med blide farver og rene silhuetter. Tendensen er en kombination af T-shirt, blød strik og brede bukser. Vælg basis-items i lækre materialer og mix dem på kryds og tværs og husk på, at ”less is more”. Tern Tern er igen i fokus – i forskellige størrelser, små som store. Mix dem med striber, som Diesel gjorde på catwalken, eller med andre tern som hos Balenciaga. Hvis du kan lide det mere enkle look, er en ternet blazer en god investering, den kan mixes med næsten alt.
Feminin sport Den sporty tendens har levet et stykke tid, men er blevet mere feminin. Mix nederdele med hættetrøjer, eller vælg farvestrålende kjoler. Vælg dine sneakers i pastelfarver og brug dem til lange kjoler og klassiske herrebukser. Flæser Flæser er en smuk detalje og ses lige nu på både overdele, underdele og kjoler. Find ud af, hvilken ”størrelse” på flæsen du kan lide, og mix med enkle dele for at skabe et feminint og let look. FÅ INSPIRATION TIL FORÅRETS TENDENSER I GALLERIET HERUNDER

Operations

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også