https://imgix.femina.dk/media/article/primaer_fest_qdk.jpg
Stil

Find din stil: 3 skønne festlook

5. november 2018
af Christina Forsberg
foto: PR
Vi nærmer os tiden for julefrokoster og andre festlige sammenkomster og har derfor fundet tre lækre look, hvad end du er til det klassiske eller mere glamourøse.

Festernes tid er så småt begyndt, og vi skal have fundet det helt rigtige look, der passer både vores humør og stil. Her er tre looks, hvad enten du er til det glamourøse, det afslappede eller det klassiske.

DEN KLASSISKE SORTE SAG

Er du til TLBD ("The Little Black Dress") - altså den klassisk sorte sag, der altid føles behagelig at have på og kan mikses på utallige måder med flotte accessories? Så kig med her:

https://imgix.femina.dk/klassisk_lille_sorte_.jpg

DET GLAMOURØSE LOOK

Indimellem har vi lyst til at "larme" lidt, når vi træder ind til festen. Og rød er en sikker farve, når vi har lyst til at vække opsigt. Den er smuk, klæder de fleste og passer perfekt til årstidens festivitas. Se blot med her:

https://imgix.femina.dk/glamour-queen.jpg

DET AFSLAPPEDE BOHO-LOOK

Boho møder hippie - møder det feminine look. Er du ikke til kjoler, når du skal fest, er der heldigvis masser af muligheder for at møde festligt op klædt i bukser. Dyrk de ekstragavante accessories, og glem ikke parfumen i tasken.

https://imgix.femina.dk/foto_1_hippie.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også