https://imgix.femina.dk/media/4167803e3f634da7976446b24db0584b.jpg
Stil

Figur til det hele

23. februar 2009
af Marianne Winther og Birgit Axelsen
Foto: Stig Lerche
Gå efter det du ser i bladene og flotte sæt præsenteret i butikkerne.
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c968db2375b44083ac0ee03207a8ad39.jpg

Fakta om Stine

 • NAVN: Stine Jørgensen
 • ALDER: 23 år
 • BOPÆL: Borgergade i Aalborg
 • UDDANNELSE: Er pædagogstuderende
 • FRITIDSINTERESSER: Maler med akryl på lærred,
  spiller giutar og synger, og løbetræner 5 km. hver
  anden dag.
 • MIN STIL: Cowboybukser og trøjer - meget enkelt
  og ikke så meget tilbehør.
 • HØJDE: 172 cm.
 • VÆGT: 64 kg.
 • TØJSTØRRELSE: 38
 • JEG SKAL FREMHÆVE: At jeg er flot og velproportioneret
  og kan skifte type, lige når jeg har lyst.

STINES PROBLEM:
At finde sig selv efter at have tabt 20 kg., og at turde lidt mere. At få øje på det tøj i butikkerne, der før var helt uden for rækkvidde, men som hun nu sagtens kan passe.
SÅDAN LØSTE VI DET:
I dag har du prøvet tøj, du aldrig før har villet kigge på, og du har fundet ud af, at det kan du sagtens gå i! Gå efter det, du ser i bladene, og flotte sæt præsenteret i butikkerne. Du kan bruge det hele.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ad2b5da756d34c5bb77b0a6b2c6d175d.jpg

KORAL
Strikcardigan med sorte knapper fås til 800 kr. og silketoppen med flæser til 900 kr. De lyse capribukser med stretch fås til 1.000 kr. Støvler fra Bruno & Joel

https://imgix.femina.dk/legacy/media/50ea0f71a0404aa7be34244ce4d7e53e.jpg

HØJ TALJE
Den stribede striktop med flæser koster 500 kr. og de højtaljede sorte bukser med stretch 1.200 kr.

LÆKKERT LIGE LOOK
Stine har langt tykt hår med naturkrøl og tørre lyse spidser. Tone fra Atmosphair foreslår at lade Stines hår forblive langt, men med lange etager, så først retter hun håret til i længden, derefter klipper hun lette etager i overhåret og lidt op i den lige kant i underhåret. Tone klipper en anelse ind i forhåret og klipper pandehåret asymmetrisk, så det får et feminint touch og falder flot om Stines fine ansigt.
Der lægges lyse striber ind i toppen af håret og mørke striber ind imellem, så det får et naturligt look med en varm glød. Tone råder Stine til at bruge en god shampoo med masser af fugt til det naturkrøllede og tørre hår, der har en tendens til at kruse. Redken All Soft Shampo og All Soft Conditioner vil genskabe balancen i håret.
Tone bruger Redken Align Ultra Straight Balm, der får krøllerne til at slappe af, og en Heatglide til at give glans ved føntørring. Glattejern giver Stines hår det glatte, blanke look, til sidst kommes der en blanding af Redken Rewind 06 og Smooth Dawn Sleek Obedience i for at give hold, og endelig sluttes af med en smule hårspray.

MAKEUP
Huden renses let med en skintonic uden alkohol, en fugtende øjencreme lægges under øjnene, og en fugtcreme, der forebygger de første fine linjer, fordeles i hele ansigtet. Concealer lægges under øjnene for at dække mørke skygger og give et frisk udseende, og foundation lægges på med en pensel, så looket bliver flot og naturligt. Rouge lægges på kinderne med fingrene, så den varmes op og smelter ind i huden og giver naturlig glød. Lidt løst pudder giver huden mat finish.
Creamy Lipcolor Blue Raspberry lægges på med en pensel og derefter klar Crystal Gloss. Under brynene lægges highlighter, derefter lægges mørk øjenskygge i farven Metallic Galaxy på nederste del af øjenlåget og op til globelinjen. Sort eye-liner lægges langs øverste vippekant og lidt under de nederste vipper og blendes sammen med øjenskyggen til smoky eyes. Sort mascara, der giver fylde og længde, lægges på i to lag for at give et intenst, smukt look, og brynene tegnes op med pudderøjenskygge.

Alt tøj er fra Stella Nova og sko og støvler fra Bruno og Joel

ADRESSELISTE:
Bruno og Joel, tlf. 3313 8778
Stella Nova, tlf. 3330 8989

Læs også