https://imgix.femina.dk/media/81f403509f6c42b5a04da8b3b976dc34.jpg
Stil

Figur og farver

23. februar 2009
af Anett Moldow og Birgit Axelsen
Foto: Stig Lerche
Betina Plath fik nyt og moderne look med hjælp fra Feminas stylister.

Betina Plath

  • ALDER: 39 år.
  • BOPÆL: Fiskene i Ølstykke
  • BØRN: 2 drenge på 12 og 16 år
  • JOB & UDDANNELSE: Arbejder som projektassistent i et storkøkkenfirma og har været der i 10 år. Er uddannet butiksassistent
  • HOBBY: Svømmer og cykler
  • MIN STIL: Ensfarvet og casual
  • HØJDE & VÆGT: 169 cm og 68 kg
  • TØJSTØRRELSE: 42
  • DET SKAL DU FREMHÆVE: Din flotte talje

Betina Plath blev en ny kvinde

HÅR KLIPNING:
Betina plejer at være super korthåret, men Synne anbefaler, at hun lader håret vokse.
Det vil klæde dit ansigt med lidt mere længde og fylde i håret, siger hun.
I sådan en udvoksningsperiode er det vigtigt, at formen er i orden. Derfor fokuserer Synne på at rette Betinas frisure til, så der kommer mere balance i forhold til ansigtsformen.
FARVNING: Synne vælger en chokoladebrun farve til Betinas mellemblonde hår og giver farven et strejf af gylden cognac i forhåret, så det ikke virker for hårdt op mod ansigtet.
STYLING: Lidt skum til at løfte håret ved rødderne er en god idé til den daglige styling. Og så voks, der fordeles i længderne for at skabe den helt rigtige form.

FREM MED FIGUREN

Betina Plath

Den pink uldcardigan koster 198 kr., og vi brugte den over en printet jerseykjole til 298 kr.
De sorte leggings koster 79,75 kr. Som tilbehør valgte vi et par lange handsker til 198 kr.
og en kuverttaske til 98 kr. Ruskindsskoene fås til 298 kr.

MAKEUP HUDPLEJE:
Huden renses med renselotion og skintonic. Og så får den ekstra fugt og næring med en anti-age-dagcreme, der forebygger fine linjer og rynker.
TEINT: En primer fordeles i hele ansigtet for at skabe et perfekt ensartet "lærred" for resten af makeuppen. Derefter påføres foundation med en pensel, hvilket giver et flot, naturligt helhedsbillede. Concealer lægges under øjnene for at dække mørke skygger og give et friskt udseende. Til sidst solpudder i et fint lag over hele ansigtet for at give teinten en lækker glød.
ØJNE: En let og naturlig øjenmakeup i lyse, diskrete farver. Først lægges en lys beige øjenskygge som base på hele øjenlåget og derefter en gråbrun nuance som skygge på globelinjen og på den yderste del af øjenlåget. Lysegrøn øjenskygge lægges ind mod øjenkrogen for at lysne. Metalgrå eyeliner og sort, volumengivende mascara indrammer øjnene perfekt. Brynene tegnes let op med brun øjenbrynsfarve.
KINDER: Rosa blush fordeles på det bløde punkt af kinden og tones opad og udad mod kindbenene.
LÆBER: Læberne får fl ot farve og lækker shine med læbestift og gloss i et og samme produkt. Farven er gammelrosa med strejf af lilla.

FEMINAS TIP: Betinas hud er tør og har brug for ekstra fugt og næring. Brug renselotion og skintonic om aftenen i stedet for vand, der både virker udtørrende på huden og ikke formår at fjerne makeup og snavs. På side 149 kan du se priserne på de produkter, vi har brugt.

JEANS-LOOK

Betina Plath

Kjole med jeansdetaljer i sort bomuld til 249 kr. og sorte leggings til 79,75 kr.
Tasken koster 179 kr., og de to armbånd fås til 29,75 kr. Ballerinaerne koster 98 kr.

Læs også