https://imgix.femina.dk/media/article/kampagnebillede.png
Stil

FEMINAs moderedaktion – se vores (ring)favoritter

6. oktober 2014
af sponsoreret af Pandora
En af de største smykketendenser lige nu er "stacked ring" looket, hvor mange ringe bruges sammen på flere fingre, som fortæller en historie om dig og din personlighed.
Din samling af ringe og lidt flair for at stable dem, er alt hvad der skal til. Nogle ringe egner sig naturligvis bedre end andre og du kan bruge både smalle, simple ringe og større mere i øjnefaldene designs. Trenden giver dig også mulighed for at give gamle, glemte ringe et helt nyt liv i nye sammensatte kombinationer. Faktisk er tendensen en ideel mulighed for at få flashet hele din smykkesamling.

Se FEMINAs moderedaktions bud på stacked ring look med ringe fra PANDORA

https://imgix.femina.dk/maibritt.png
Modestylist Majbritt Olsen Jeg er både til store og larmende ringe og de enkle og mere minimalistiske - jo flere des bedre sat sammen. Jeg er desuden vild med at mikse det lidt oxideret look med noget der glimter. Det nedtoner udtrykket en smule og gør det mere råt.
https://imgix.femina.dk/vibeke.png
Mode- og Skønhedsredaktør
Vibeke Nielsen
Jeg falder ofte for store ringe, ringe med kant og udtryk. Min fortolkning af stackable trenden er derfor flere ens ringe stablet på én finger, der på den måde får et næsten cocktailring look.
https://imgix.femina.dk/christine.png
Modestylist Christine Sonne-Schmidt: Jeg kombinerer rigtig ofte mange ringe på en finger og holder meget af at blande nye og gamle ringe, som jeg har haft i mange år. Jeg har tidligere foretrukket guldsmykker, men er blevet ret vild med sølv og sten som også får et lidt vintage look når flere sættes sammen. Se hele Pandoras sortiment her

Læs også