https://imgix.femina.dk/1534-boligtrend-prim.png
Stil

Få stilen - 3 hotte trends til væggene

20. august 2015
af Kaul production/Katrine Kaul
Dekorér dine vægge med andet end malerier og billeder. Prøv for eksempel at bruge dine spejle i stuen, hæng tæpper på væggen, eller montér planter over sofaen. Se her, hvordan du nemt og hurtigt får et lækkert resultat.

PLANTER I FRIT FALD

De grønne planter har indtaget vores bolig – både på gulvet, på bordet, i vindueskarmen eller som her, hængende på væggen. Den grønne vægcollage er lavet af såkaldte planteplaneter, og de giver en hel anderledes form for vægdekoration, der er det hotteste lige nu.

TIPSKombinér planteplanet-erne med planter i hængende potter fra loftet, og ryk eventuelt sofaen lidt ud fra væggen, så hele det botaniske univers danner rammen om din stue.Planteplaneter er en sukkulent, som vokser i en lille planet af jord. De vandes ved at dyppe dem i en kop ca. hver 14. dag.
https://imgix.femina.dk/1534-boligtrend-blomster-body.png

SE OGSÅ: DIY - 3 lette ideer til din bolig

HÆNG TÆPPERNE OPVægtæpper er på hotlisten i 2015, og gerne i så mange afskygninger som muligt. Der er næsten ikke det, du ikke kan hænge op på væggen, så længe det harmonerer sammen og ser cool ud i farver og sammensætninge af teksturer. Og det behøver ikke være tæpper beregnet til at hænge på væggen – find et smukt gulvtæppe og brug det som vægtæppe. TIP: Du kan sagtens mixe mange materialer, det vigtigste er blot, at du bestemmer dig for nogle farver og toner, du vil holde dig til.
https://imgix.femina.dk/1534-boligtrend-taepper-body.png
SPEJLE HER OG DERButikkerne er fyldt med dekorative spejle i øjeblikket, for spejle er nemlig ikke længere bare noget, vi har hængende over vasken eller i entréen. Ryk dem ind i stuen, og brug dem dér, hvor du ellers ville hænge et kunstværk eller en plakat. Spejlene fås i alverdens former, så mix dem gerne og hæng flere sammen i flok. TIP: Spejle er gode i et lille rum, da de skaber ekstra rumfornemmelse.
https://imgix.femina.dk/1534-boligtrend-spejl-body.png

Læs også