https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/makeover/2012/08/1233-ny-kvinde-signe/1233-ny-kvinde-copy.jpg
Stil

Få ændringer - stor effekt

18. august 2012
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Stig Lerche
Med det rigtige tilbehør blev det straks sjovere for Signe at gå på jagt i den sorte basisgarderobe, og lettere at skifte imellem en feminin og en rå stil. Signe vil godt camouflere sine hofter lidt, og her kan tætsiddende bukser og løse bluser være en fin løsning. ELLER voluminøse bukser med smal fodvidde, der sidder lavt på hofterne, og en top, der sætter fokus på overkroppen og de smukke skuldre

https://imgix.femina.dk/legacy/media/762a9b1a0156422da385f73bd807916f.jpg

Signe før

NAVN: Signe Hartvig
ALDER: 27 år
BOPÆL: Nørrebro
JOB & UDDANNELSE: Er ved at uddanne sig til dyrlæge, med speciale i heste
MIN STIL: Feminin til fest, praktisk til hverdag
HØJDE: 170 cm.
VÆGT: 65 kilo.
TØJSTØRRELSE: 38
DU SKAL FREMHÆVE: Talje og skuldre
SIGNES TØJPROBLEM: Signe synes selv, hun har for brede hofter

Det brugte vi fra INK by Dennis Knudsen:
Perfection Primer/02 Moist, 210 kr., Powder Blush/03 Bronze, 160 kr., Palette Eye Shadow/04 Chocolate, 190 kr., Glitter Powder/03 Pearl Glitter (i øjenkrogen), 110 kr., Corrective Concealer/04 Medium 190 kr., Brow Perfecter/02 Grey Brown, 130 kr., Extending Lashes Lengthening Mascara/01 Black, 180 kr., Brigthening Lip Gloss/01 Clear, 140 kr., og Eye Liner/02 Brown, 130 kr.

Smokeyeyes:
Signe bruger en let makeup i form af mascara, en streg og lidt pudder, og passer sin hud fint. Michael fra Dennis Knudsen vælger at give Signe smoky eyes, hvor den specielle teknik går ud på at "fade" den mørke chokoladebrune skygge ud, så der ikke er markante overgange eller streger i overgangen til den lysere skygge op mod globelinjen. Træk en blød, mørk brun skygge ind langs nederste vippekanter inden mascara. - Fremhæv din friske udstråling og dine dejlige fregner med lidt rouge på kinderne. Gloss på læberne giver makeuppen flot helhed.

Frisøren anbefaler
- Få håret klippet så ofte, at det holder sig sundt i spidserne og kan tåle at blive langt. Hårfarvning hos frisøren er mere skånsomt og plejende end hjemmefarvning.

Lækre mørke lokker
Signe har ikke været hos frisøren i næsten to år, og hun farver selv sit hår mørkt. - Det er flot til dig med længde, og de mørke toner klæder dit ansigt godt, siger Michael fra Dennis Knudsen. Håret klippes, så der kommer veldefinerede kanter, helhed og sundt look tilbage til lokkerne. Det giver flot effekt og lethed, at der er klippes 10 cm af, og farven giver dybde og flot glans og blankhed.

Se flere forvandlinger her

3 GODE TIP


Mørkt hår går godt til sort, gråt og hvidt tøj, og en varm hudtone som Signes giver mulighed for også at bruge klare, stærke farver.
Eksperimentér med forskellige typer bukser.
Accessories med farver er geniale til at forny tøj, man ellers er træt af.

ADRESSELISTE
Hår og makeup: Dennis Knudsen, Ny Østergade 10, Kbh. K, tlf. 3314 0222
INK by Dennis Knudsen, tlf. 3314 0222.
Tøj, sko og tilbehør: Nü by Staff, tlf. 8712 2300, som ikke kan garantere, at det anvendte stadig findes i butikkerne.

Læs også