entré
DIY

Inspirerende idéer: Sådan pifter du din entré op

25. august 2017
af Nadja Wehlitz ·
Foto: Pernille Enoch | wehlitzenoch.dk
Entréen er det første rum, der møder både dig og dine gæster, når I kommer ind ad hoveddøren. Alligevel er det oftest ikke her, vi bruger mest krudt på indretning. Lad ikke jakker, frakker, nøgler og sko i hobevis tage magten, men kig med her, og snup idéerne, så du nemt kan få styr på stilen i din entré.

HER FÅR DU MASSER AF IDÉER TIL AT PIFTE DIN ENTRÉ OP

 

Dekorative indslag Entréen er ikke kun et praktisk sted til opbevaring af overtøj osv. Det er også det første, du og dine gæster ser, så gør lidt ud af den, og husk de dekorative elementer.

En billedhylde er nem at montere og endnu nemmere at skifte ud i løbende. Brug hylden både til billeder, og også en lille skulptur eller plante vil pynte her.

Maling gør underværker En malet væg er en dekorativ og rimelig hurtig måde at ændre stilen i entréen.

 

Har du et mørkt rum, kan det være en fordel at lade et stykke væg være hvidt foroven, så den mørke væg ikke bliver for tung. Sæt et panel på væggen som afslutning, og mal det i samme farve som væggen.

Kreative løsninger Er din entré en størrelse, hvor du har plads til lidt mere, så prøv med en stol og en alternativ opbevaringsløsning.
I stedet for de klassiske knager kan du bruge et par rundstokke til at lave ophæng. Hæng rundstokkene op med beslag til gardinstænger, og hæng evt. to rundstokke forskudt ift. hinanden. Hæng kroge og bøjler på rundstokkene, så du har masser af muligheder for ophæng.   SE OGSÅ: Guide - Inspiration til din entré   FIND MERE INSPIRATION TIL DIN ENTRÉ I GALLERIET HERUNDER

Operations

ENTRÉ MED DEKORATIVE INDSLAG

Tørklæder, handsker og huer fylder bare meget. Gør en dyd ud af nødvendigheden og montér en kurv på væggen, så der er plads til det hele. Kurv og vægbeslag fra Korbo.

ENTRÉ MED DEKORATIVE INDSLAG

Lad knagerne flugte med billedhylden, så de danner en sammenhæng.

Knager fra Notre Dame.

ENTRÉ MED DEKORATIVE INDSLAG

Bænk i metal og velour, Posea, l 80 x d 35 x h 48 cm, 1.799 kr. Bolia.com.

ENTRÉ MED DEKORATIVE INDSLAG

Bakke i ruskind, fås i flere farver, h 4,5 x b 25 x l 32 cm, 499 kr. Nordstjerne.

ENTRÉ HVOR MALING GØR UNDERVÆRKER

I entréen har man brug for masser af opbevaring. Både til lidt større ting og til småting som nøgler, cykellygter osv. Brug en hængekurv med flere kurve til opbevaring.

ENTRÉ HVOR MALING GØR UNDERVÆRKER

Mal et par bøjler i samme farve som væggen. Det giver et flot roligt og gennemført look.

Træbøjler fra Trævarefabrikernes Udsalg, malet med 5536 fra Flügger.

ENTRÉ HVOR MALING GØR UNDERVÆRKER

Garderobestativet kan sættes sammen med yderligere et stativ, så det kan stå selv. Sortmalet eg, b 103 x h 183 cm, 1.995 kr. Andersen Design.

 

ENTRÉ HVOR MALING GØR UNDERVÆRKER

Bænk med plads til sko, h 45,4 x b 90 x d 31 cm, 3.495 kr. Nomess.

 

ENTRÉ MED KREATIVE LØSNINGER

Éns entré er ofte fyldt med ting, der er praktiske, men ikke særlig pæne. Gem dem i lukkede kasser, som du laver ud af gamle skotøjsæsker, som du beklæder med fint papir eller tapet.

ENTRÉ MED KREATIVE LØSNINGER

Stil en lille skål eller tallerken på toppen af reolen. Så ved du, hvor dine nøgler og andre småting er. Skål/tallerken fra Stilleben, nøglesnor fra J. With, pung i strik fra Aiayu.

ENTRÉ MED KREATIVE LØSNINGER

Reolsystem, Rod, i hvidolieret eg og sort metal, h 130 x b 86 x d 36,7 cm, 5.246 kr. Bolia.com

ENTRÉ MED KREATIVE LØSNINGER

Opbevaringskasse på hjul i kejsertræ, l 75 x h 47 x b 50 cm, 1.249 kr. Bloomingville.