DIY

Indret altanen med blød romantik

af Wotkjær og Kattrup 3. april 2012
Hører du til dem, der hellere vil ligge end sidde, så er det her stilen. Her er afslappet loungestemning i gulvhøjde med masser af puder og lanterner. Et oplagt sted til meditation eller en helt almindelig middagslur

Sådan får du stilen• Tænk lavt og indret dig i gulvhøjde.• Spar ikke på puder og plaider.• Husk masser af hygge i form af lanterner og krukker.• Gå efter behagelige douce farver.

Indret altanen med blød romantik

Investér i masser af store og små lanterner, og gerne duftlys og røgelse, så der næsten bliver hulestemning a la Aladdin, når tusmørket falder på, og aftenkaffen skal nydes, alt imens man er henslængt i blød velour.
Byg en loungesofa ud af en Europa-palle. Paller kan købes i mange byggemarkeder, og alternativt kan du spørge efter brugte i møbelbutikker, supermarkeder, planteskoler og andre butikker med store varer. Puder fra H&M Home , Day Home og Christina Lundsteen .
Bliv i gulvhøjde og vælg lave møbler, ligesom man ser det i Østen. Under nordiske himmelstrøg har det desuden den fordel, at du sidder mere i læ. Fad og bakkebord fra Oi Soi Oi .
Skærm af for vind og nysgerrige blikke og skab en god rumfornemmelse med et stort dekorativt tæppe hængt over altan-gelænderet. Tæppe fra Day Home .
Fyrfadsglas med print, højde 8 cm, 30 kr. Hübsch
Broderet pude, 45 x 45 cm, 280 kr. Hübsch .
Stor bambuslanterne, diameter 44 x højde 26 cm, 350 kr. Broste Copenhagen
Kurv i bambus, sæt med 4 stk. koster 139 kr. Bloomingville .
Sengetæpper i silke med quiltet bomuld på bagsiden, 160 x 240 cm, 2.390 kr. Himla .