badeværelse
DIY

Før og efter: Fra grå til eksotisk stemning på stylistens badeværelse

af Katrine Kaul/Kaul Production 22. marts 2017
Foto: Dianna Nilsson
Trænger dit badeværelse også til, at der skal ske noget? Stylist Katrine Kaul har givet den gas med funky tapet og et stort lyseblåt skab med håndtag i messing - og på den måde forvandlet sit kedelige gæstetoilet til et eksotisk sted, man aldrig vil væk fra.

Sådan fik Katrine Kaul sit nye smukke badeværelse

 

 

- Katrine Kaul optimerer opbevaringspladsen med et skab fra loft til gulv

- Skabet gemmer både på håndklæder og toiletpapir, men også på den grimme vaskemaskine

- Den eksotiske stemning bliver skabt med glinsende tapeter, konkylier og rejseminder

- Tapeterne gør rummet større, fordi de optisk fanger hele rummets dybde og højde

 

Læs også: Den ultimative guide til DIT badeværelse

 

 

Det kostede det nye badeværelse

Tapet, Melville – 2 ruller a 925 kr. – 1.850 kr. Cole-and-son.com Maling, Stone Blue, 2,5 liter, 620 kr. Farrow-ball.com Fliser – 6.000 kr. Firedearth.dk Håndvask og toilet – 15.700 kr. Duravit.dk Armatur – 10.800 kr. Dornbracht.com Materialer til skab – ca. 2.000 kr. Grebene er fra shopdora.dk Spejl – 4.125 kr. Kbhsnedkeri.dk I alt – 41.095 kr.    Mere gør-det-selv: DIY med knald på farverne   Se alle billederne af det nye badeværelse her i galleriet:
badeværelse

Vær ikke bange for farver og mønstre, selv om rummet er lille. Faktisk bliver små rum store af at få tapet på fra gulv til loft, fordi man optisk opfanger hele rummets dybde og højde, hvilket får det til at virke større.

På billedet:

Tapet, Melville, med metallisk overflade, Cole & Son. Spejl fra Københavns Møbelsnedkeri. Skildpaddeskjoldet på væggen er certificeret og købt på auktion. Gulvet er lagt med håndlavede marokkanske fliser fra Fired Earth. De er valgt i farverne lys grå, mørk grå og med 7 sølvfliser for alle familiens 7 medlemmer. Toilet og vask, Vero, er fra Duravit. Armatur fra Dornbracht.

 
badeværelse

Træværk behøver ikke at blive malet i neutral farve – det giver en særlig identitet til et rum at male et træskab i en signifikant farve. Inde bag skabet gemmer vaskemaskinen sig. På den måde er der også blevet plads til hylder og anden opbevaring over vaskemaskinen. 

På billedet:

Skabet er lavet i mdf-plade, der efterfølgende er malet. Grebene er håndlavet i Japan, fundet hos Shop Dora.

badeværelse

Lad et rejseminde eller en rejsesouvenir danne rammen om konceptet i dit badeværelse. Brug det, når du skal tænke farver, tema og materialer.

På billedet:

Katrine Kaul har hentet rejsesouvenirs hjem fra både Madiverne, Marrakech og Caribien.

badeværelse

Armaturet er i poleret messing. Det er dyrt, men giver til gengæld også rigtig meget til stemningen i rummet.

På billedet:

Armatur, Madison, fra Dornbracht.

badeværelse

Stemningen på badeværelset er eksotisk med hvaler på tapetet og skildpaddeskjold på væggen. Konkylier og unikke fliser understreger stemningen. Farverne er holdt i støvet blå samt grå, hvide og brune toner mixet med messing.

På billedet: 

Tapet, Melville, med metallisk overflade, Cole & Son. 

badeværelse

Sådan så badeværelset ud, før stylist Katrine Kaul gik i gang.