https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/1820-terrasse-prim.jpg
DIY

1 terrasse 3 stilarter

28. maj 2018
af Nadja Wehlitz
Foto: Pernille Enoch
Sommeren nærmer sig, og så er det tid til skønne timer udenfor på terrassen og altanen. Vi viser, hvordan du kan indrette dit uderum i tre forskellige stilarter. Du skal bare vælge din favorit, og det vil føles, som om du har fået din helt egen ekstra stue i det fri.

1 TERRASSE 3 STILARTER

Helt sydlandsk Med brændte farver som rosa, karry og okker kan du skabe varm, sydlandsk stemning, selv hvis dine havemøbler er klassisk hvide som her. Stil rødlerskrukker med rosa blomster i rundtomkring, læg masser af puder i stolene, og sæt levende lys i lanterner.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-1.jpg
Dug fra Broste Copenhagen, blomstret pude fra Aiayu, øvrige puder fra Notre Dame. Rødlerspotte fra Skagerak, tekande, plaid i uld, krus og små skåle fra Stilleben og lille gul vase fra Studio Arhoj.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-2.jpg
Glas i farver er effektive detaljer at give liv til opstillinger med. Her en vase på en lille opsats i træ, der står på bordet. Krukke fra Skagerak, vase og opsats i træ fra Notre Dame. Bakke til snacks. Servér dine snacks på en bakke med en vase, som du lige kan sætte en lille blomst fra haven i. Lille gul vase fra Studio Arhoj og skåle fra Stilleben Kurveflet og mønstre skal der til – så får du ikke svært ved at drømme dig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Her står en lanterne og en kurv med en blomst på rækværket. Begge er fra Notre Dame. LÆS OGSÅ: Terrasse-inspiration: 40 fede terrasser Råt på den afslappede måde Hvid og grå, zink og sten er kodeordene, når du skal indrette terrassen enkelt med et råt touch. Her skal der ikke dug på bordet – men gerne et tæppe på jorden, så det ikke virker for koldt.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-3.jpg
Gråt gulvtæppe, stribet vattæppe og stribet pude fra Ib Laursen. Gråstribet pude fra House Doctor, hørpude fra Stilleben, velourpude fra Cozy Living. Skind fra Jysk og plaid fra Aiayu.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-4.jpg
Sten fra udflugter til f.eks. stranden passer perfekt til den rå stil. Udstil dem i et glas, så kan du bruge det til at stille oven på bøger, blade og papirer, så de ikke blæser væk. Vase fra Notre Dame og kunstbøger fra Stilleben. Stil en bakke på bordet med sortglaseret keramik og lidt drivtømmer til at give opstillingen varme. Her en lille vase til en blomst og en skål til snacks. Bakke fra Notre Dame, skål fra Stilleben, vase fra Studio Arhoj og limonade fra Nicolas Vahé. Stil en stige op ad muren, så kan du hænge ekstra tæpper på den – og en lyskæde til de lange aftener derude. Stige fra Broste Copenhagen, lyskæde fra Sirius og tæppe fra Aiayu.
Som i sommerhuset Du behøver hverken strand eller sommerhus for at få et uderum med stemning af dansk sommerferie. Du skal bare gå efter tilbehør i blå og hvide toner og gerne noget med striber. Krukker og lanterner i zink understreger det kølige nordiske look.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-5.jpg
Tyrkisk lagen/tæppe brugt som dug og som tæppe over rækværk fra Algan. Hynder og blå pude fra Broste Copenhagen, turkis hørpude, krus, stribet kande og tekande fra Stilleben.
https://dk-femina-backend.imgix.net/1820-terrasse-6ny.jpg
Brug kanten af dit gelænder eller et ekstra bord til at stille små krydderurter i potter på. Så er de lige ved hånden, når I sidder ved bordet. Brug strandskaller og sten som pynt på bordet for at fuldende sommerhusstemningen. Her ligger de i et lille fad med en skål med nødder, men du kan også sætte fyrfadslys ned imellem dem. Tekande, krus og skåle fra Stilleben. Et mix af puder i mintgrøn, turkis og blå er næsten nok til at give udehjørnet det rigtige sommerlige look. Tynde tæpper og puder i hør fra Stilleben, småstribet hynde og blå pude fra Broste Copenhagen. LÆS OGSÅ: 9 tips til blomster og krydderurter i krukker og potter
https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også