Stil

Denne 18-årige kvinde slår rekorder for modehuset Gucci

af Malini Gaare Bjørnstad, kk.no 6. juli 2020
Foto: Screenshot fra Guccis instagram
"Det er det mest likede billede nogensinde." Den britiske model Ellie Goldstein er gået verden rundt med en kampagne for modehuset Gucci - og har tilsyneladende slået alle rekorder.

Den 18-årige model Ellie Goldstein fra Essex, Storbritannien, har denne sommer ramt et højdepunkt i sin modelkarriere.

Hun har gennem en beautykampagne i Vogue Italy blevet ansigt for det italienske modehus Gucci. 

Ifølge Popsugar er jobbet for Gucci L’Obscur Mascara-kampagnen hendes første modeljob for modegiganten, og skal man tro Ellies modelbureau, Zebedee Management, hvis formål er at tilbyde mere diversitet blandt modeller, knuser hun Guccis tidligere rekorder på sociale medier.

“Det er det mest likede billede nogensinde!” skriver modelbureauet i kommentarsporet til et billede med Ellie Goldstein på Guccis Instagram-profil.

Billedet har i skrivende stund også fået over 800.000 likes. 

Også Ellie Goldstein selv er på banen i kommentarsporet. Her skriver modellen, at hun er overvældet af den positive respons.

“Jeg vil aldrig glemme det. Mange tak, Zebedee. Jeg elsker jer!”

Modeller med handikap

Modelbureauet har eksisteret i tre år og er etableret af svigerinderne Zoe Proctor og Laura Johnson, som syntes det var bekymrende, at der var så få modeller med et handikap repræsenteret i modebranchen.

Svigerinderne tog sagen i egen hånd og startede altså Zebedee Management, hvor Ellie Goldstein med Downs Syndrom, er en af deres husmodeller.

- Ellie er en fantastisk person, både indeni og udenpå. Hun lyser hvert et rum op og er så professionel. Vi håber virkelig, at de andre modehuse lægger mærke til det – og at det at vælge modeller med handikap nu bliver en del af normen, har Laura Johnson tidligere udtalt til britiske Daily Mail

Ellie Goldstein har tidligere arbejdet for store virksomheder som Nike og Vodafone og har også haft portrætbilleder af sig selv udstillet på det prestigefyldte National Portrait Gallery i London.

I interviewet med Daily Mail siger hun, at modelarbejdet er noget, hun synes er virkeligt sjovt.

- Jeg trivedes rigtigt godt i modeljobbet og elskede at være iklædt Gucci. Jeg er virkeligt stolt af photoshootet.

LÆS OGSÅ: Nu er 80'er favoritten tilbage

View this post on Instagram

ON SET!! Best Day! @zebedee_management #behindthescenes

A post shared by Ellie (@elliejg16_zebedeemodel) on