Bolig

Skønne forårsfund hos The Travelling Band

af Charlotte Hallbæck 6. april 2011
Smukke prints, etniske broderier og et strejf af boheme kendetegner butikken The Travelling Band. I anledning af foråret har butikken fået en masse nye, skønne varer hjem fra Østen, og nu kan du også købe dem i den nye webshop

The Travelling Band har fået forårsfornemmelser og har fyldt deres showroom med skønne nyheder indenfor både tøj, accessories, bolig og udeliv.

Det er tidligere boligstylist på FEMINA, Lene Lyngs, der sammen med sin forretningspartner Jette Storm har startet butikken The Travelling Band. Inspirationen til udvalget i butikken kommer fra deres passion for autentisk, etnisk, trendy kvalitetsvarer fra den globale kultur og deres eminente håndværk.Derfor er alle varer hos The Travelling Band også udvalgt helt særligt af de to kvinder, da den primære idé bag butikken er, at skabe et univers med unikke og personlige accessories inden for mode og interiør. Derfor finder du masser af små detaljer, lækre jordfarver og skønne prints med klare referencer til Østen.Forårsmarket hos The Travelling Band:Torsdag den 7/4 til og med søndag 10/4 kl. 10-17.Besøg butikken på Lundely 7, 2900 Hellerup eller webshoppen på:

www.thetravellingband.dk