Bolig

Indret med puder og tæpper

Af Britt Endicott 4. marts 2017
foto: pr
Skab hygge og en god akustik i rummet ved at indrette med masser af lækkert blødt boligtilbehør i blide farver. Vi viser dig puder, plaider og tæpper lige til at friske op på dit hjem.

Mangler du lidt farve i stuen, gode puder at have i ryggen i sengen – eller vil du gerne have, at det runger lidt mindre i køkken-alrummet, når snakken går? Så fyld dit hjem med dejlige, bløde tekstiler. De dæmper lyden, og giver dig samtidig masser af muligheder for at få nye farver i indretningen.

Klik dig igennem galleriet herunder og bliv inspireret.

Indret med puder og tæpper

Puder behøver ikke kun at være til pynt, de kan også gøre sengen til det perfekte sted at sidde og se tv eller læse. Men vælg nogle i en god størrelse – meget små puder er mere til besvær end til glæde. Hvis du vil have et roligt og lækkert udtryk i dit soveværelse, så gå efter et sengetæppe i en douce nuance og læg puder i neutrale farver på sengen. Alt her er fra Bloomingville.

Skal du have nye puder, så kig efter typen med forskellig for- og bagside. F.eks. med velour i en farve på den ene side og hør på den anden side. Så kan du vende dem, når du trænger til forandring. Miks puder og plaider i farver, der gør dig glad. Her har vi blandet puder i orange og rosa nuancer. Alt er fra Bloomingville.

Det er ikke kun gulvtæpper, der giver en god akustik i et rum. Vægtæpper dæmper også lyden. Samtidig kan de virke som et helt kunstværk på væggen, og der er heldigvis mange forskellige at vælge imellem i butikkerne, både gamle og nye. Alt er fra Bloomingville. 

En stak puder kan gøre ethvert lidt for hårdt møbel blødt og indbydende. F.eks. slagbænken, tremmestolen – eller fletstolen og bambusbriksen. Her ligger blandede puder af hør og bomuld i forskellige dejlige farver. Mikset virker sommerligt og uhøjtideligt sammen med briksen og lampen af bambus. Alt er fra Broste.

Har du indrettet dit hjem i neutrale farver som sort og hvid, vil en stabel puder i nye friske farver være en nem forandring med stor effekt. Gå efter puder i størrelsen 50 x 50 cm – det er nemmere at finde løse pudebetræk i den størrelse i butikkerne, hvis du vil skifte betræk men beholde selve monteringspuden. Puderne her er fra Skriver Collection.