Bolig

Forlæng sommeren i din stue

30. august 2017
Af Lene Nissen/Peekaboodesign.dk, redigeret af Britt Endicott
foto: Lene Nissen og pr
Forlæng sommeren ved at indrette med grønne planter og smukke blomster. Vi viser, hvordan du kan lave smukke grønne opstillinger og giver dig forslag til grønne detaljer, som du ikke behøver at vande.

Er du ked af, at sommeren går på hæld, og vil du gerne nyde den dejlige stemning af sommer i din stue året rundt? Så er det værd at kigge efter grønt boligtilbehør til at forny dit hjem med. Ved at vælge ting i farven grøn eller stille frodige grønne planter på gulvet, bordet og i vindueskarmen, kan du nemt skabe følelsen af at sidde i en grøn have.

 

Grønt forlænger sommeren

Heldigvis passer grønne nuancer til rigtig mange andre farver, så de er nemme at indrette med. Men vil du ikke investere i grønne møbler, kan en væg, en pude eller en vase med bladmotiver eller mønstre inspireret af naturen give det helt rigtige pift. Du kan sagtens nøjes med et par ting til at slå den grønne tone an med.

Du kan også skabe en frodig, sommerlig stemning i rummet ved at samle en gruppe potteplanter eller vaser med blomster på et lille bord. Der skal ikke så meget til.

Klik dig igennem galleriet herunder for at se vores 5 andre gode grønne idéer.