https://imgix.femina.dk/media/e62ec166e5894ba29f8c9a5ee7c94ffc.jpg
Bolig

Bondehus med farverige loppefund

20. august 2010
af Heyhome.dk / Louise Kamman Riising
Foto: Heyhome.dk / Pernille Kaalund.
Skæve påfund og skønne farver er en del af tekstildesigner Line Dyrholms varemærke, og sådan har hun også indrettet sit barndomshjem, hvor hun bor med sin familie

Line Dyrholm bor, lidt uden for Århus, på en renoveret gård fra 1800-tallet. Her bor hun med sin mand, Grafiker Claus Matthiesen og deres tre børn på hhv. 5, 3 og 1 år.

Om Lindedyr

Under navnet Linedyr laver Line Dyrholm sjovt design, som for eksempel en strikket sok som lampeskærm og en varmesok til stempelkanden. Hendes ting kan blandt andet købes i butikken Højkant, som Line driver sammen med modedesigner Maria Louise Arvidsson.

Mere info om Linedyr

Flyttede tilbage til barndomshjemmet
Line er vokset op på gården, som dengang var et bofællesskab præget af 1970'ernes liv og glade dage. Hun er flyttet tilbage til barndomshjemmet med ambitionen om at skabe den samme stemning til glæde for sine egne børn. - Min erindring om min barndom kredser især om stedet hér. Der var altid børn, mennesker og liv omkring mig. Den oplevelse vil jeg gerne give videre til mine børn, fortæller Line.

Elsker farver og finurligt nips
Huset er overordnet holdt i hvide og lyse farver, og indretningen er et godt bevis på, at farver, nips og især dåser har en stor plads i Lines hjerte. - Jeg elsker at blande de moderne møbler med ting fra genbrugsbutikker og loppemarkeder. Det skaber en god kontrast i hjemmet. Og så er det vist tydeligt, at jeg har noget med dåser. Jeg elsker at lede efter dem på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, griner Line.

Find flotte dåser til opbevaring i køkkenet på shop.dk

Læs også