Boligindretning med det grønne fra naturen
Bolig

Boligindretning: Indret med naturen

Af Eva-Marie Wilken, redigeret af Britt Endicott 3. maj 2017
foto: Martin Sølyst & pr
Hiv naturen indenfor ved at indrette med træ, fletkurve og naturlige og blå nuancer. På den måde kan du få en let og sommerlig stemning i din stue. Her får du 5 idéer til boligindretning med grønt.

Du kan udviske overgangen imellem naturen og din bolig med ting af naturmaterialer. Det kan være stole af træ, kurve af naturflet og en masse naturlige og blå nuancer. Stilen bliver afslappet, hyggelig og sommerlig året rundt – og den er ret nem at skabe selv. Vi bringer en stribe idéer til boligindretning med grønt - se hvordan du kan lave små ændringer, der bringer naturen indenfor.

Klik dig igennem galleriet herunder for at se de 5 idéer til boligindretning med grønt

Slip naturen ind

Indret et hjørne med ting af træ og kurveflet og hæng en plakat med naturlige motiver op på væggen. Sammen med lyseblå nuancer på vaser, puder og lamper vil hjørnet emme af strand og sommerhimmel. Med kurve af naturflet kan du samtidig få en praktisk løsning som her, hvor et par firkantede kurve er stablet oven på hinanden og fungerer som opbevaring og sidebord i ét. Kurvene er fra A Simple Mess.

Stil en bænk af træ, gerne en af dem til haven, indenfor, f.eks. i køkkenet. Så får du ekstra siddepladser, samtidig med at rummet får et tilbagelænet, hyggeligt og sommerhusagtigt look. Hvis du også hænger skærebrætter af træ på væggen, understreger du den naturlige stil. Denne bænk er fra Nordal.

Dæk et fint bord med farver inspireret af skov, himmel og hav for den perfekte sommerlige stemning. Med tilbehør af træ og porcelæn med søde blå mønstre er du godt på vej. Her har vi brugt tallerkener af træ, men mindre ting som små skåle eller stager kan også give den rette naturlige stil. En lyseblå dug fuldender stilen. Dugen fra Au Maison, og trætallerknerne er fra Ib Laursen. 

… på væggen, det ser dekorativt ud, og så er de altid lige ved hånden. Her er det bakker af kurveflet, der er hængt op i køkkenet, så man nemt kan tage dem ned og bruge dem til at transportere frokosten udenfor. Bakkerne er fra A Simple Mess. 

Tapetser en enkelt væg med et tapet med blomster, grene, træer eller andre motiver fra naturen. Så vil udendørslivet altid føles tæt på. Her er et tapet med mælkebøttefrø i en ren, enkel og grafisk stil sat op. Vi har brugt kurve og en lille stige i indretningen omkring den flotte væg for at understrege stemningen. Tapetet er fra Mandrup Poulsen Tapeter.