Bolig

Bolig: Små løsninger med stor effekt

af Sanne Kragelund | Høeg + Møller 25. oktober 2017
Styling: Høeg + Møller, Foto. In-House Fotografi Cph
Sidsel Garsdal Lykke har med ganske små ændringer som nye greb på køkkenlågerne indrettet sin og familiens lejlighed til et funktionelt og familievenligt hjem i skandinavisk stil. For når man som hun er kreativ og har en sikker stil, er dyrt design og omfattende renoveringer helt overflødigt.
HVEM? Sidsel Garsdal Lykke, skolelærer og PR- og kommunikationsmedarbejder hos Stolbjerg Copenhagen, og Sidsels mand, Jakob, som er skoleleder, og deres børn, Carmen på otte år og Bror på fire. Følg Sidsel på Instagram: @sidsel.garsdal og @copenhagennotes   HVAD? Andelslejlighed på 150 m² i to plan.   HVOR? Østerbro i København.  
  4 tips til den lækre, prisvenlige stil
  • Led efter muligheder i det, der allerede er. Måske skal der bare nye greb på et møbel eller på skabslågerne for at give stilen et løft. Eller du kan ændre ved looket på en stol med et skind eller en ny pude.
  • Gå efter møbler med et råt look i en enkel, klassisk stil. Så kan du altid sætte detaljer til, som bløder stilen op, f.eks. blomstrede tekstiler og rosa nuancer.
  • Sælg ting videre, når du bliver træt af dem. Lej en loppestand, eller sæt tingene i Dba.dk, så de kan finde et nyt hjem.
  • Vælg gerne unikt boligtilbehør, som ikke alle andre har – det går ikke af mode så let som nye ting.

KOM MED INDENFOR I DEN LÆKRE LEJLIGHED I GALLERIET HERUNDER

Familien tilbringer mest tid sammen her i køkken-alrummet med de lyse flader, skrå vægge og den stilfulde karakter. Det er ikke helt nemt at hænge billeder på de skrå vægge, men så sørger bjælkerne for liv og hyggestemning i stedet.

På tagterrassen er der plads til både spisebord, flade ud-kroge og – om sommeren – grill og soppebassin.

I køkken-alrummet står en gammel bambus-barvogn, som Sidsel aldrig vil skille sig af med. Den har præcis det poetiske og romantiske udtryk, hun rigtig godt kan lide.Tip: Sørg for altid at have blomster og grønne planter stående i stuen. Det giver hjemmet et feminint touch og er en billig måde at forny indretningen på.

 

Der skal være til alle i hjemmet. Også familiens yngste der kan boltre sig i gymnastikringene i loftet 

Sidsels yndlingsmøbel er spisebordet i beton fra Eberhart Furniture. Bordet afspejler hendes meget personlige stil, som mixer det rå med det feminine.

Køkkenets rå bordplade i stål giver fint modspil til de mange pastelfarver og den charmerende keramik. Sidsel har sat nye greb på lågerne som en nem og billig forandring. Grebene er fra Anne Black.

Sidsel er yderst tilfreds med bogkassen på væggen i køkkenet, fordi hun kan nyde synet af sine dekorative kopper og glas, når de ikke er i brug. Lignende bogkasse fås for under 300 kr. i Trævarefabrikernes Udsalg.

Sminkebordet købte Sidsel af en veninde, der ikke længere havde plads til det i sit eget hjem. Træet giver en dejlig varm kontrast til de grå og hvide toner.