https://imgix.femina.dk/media/article/1824-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Med knaster og skønhedsfejl

26. juni 2018
af Julie Vöge
Træ giver en varm og naturlig glød i samtlige rum hjemme i Nini og Jesper Scharling Feddersens gamle villa. Og der må gerne være knaster og skønhedsfejl i træet, for det vidner bare om træets historie.
Hvem Nini Scharling Feddersen, arkitekt, og Jesper Scharling Feddersen, bygningsingeniør, og deres børn, Sidsel, otte år, Marius, fem år, og Sofie, to år. Hvad 208 m² stor muret villa med fuld kælder fra 1917. Hvor Ved Jægersborg Hegn i Nordsjælland.
4 indretningstip fra Nini og Jesper
  • Tænk i forløb: Kan du se fra rum til rum? Det gør fornemmelsen af plads større, hvis kigget ikke bliver afbrudt af vægge overalt. Åbne, lige forløb fordeler også naturligt lys bedst.
  • Det giver dybde og varme til et rum, når naturmaterialer får lov at være, som de er. Lad være med at dække materialer som træ med for meget maling eller stof.
  • Behandl trægulve og træmøbler med olie. Det får varmen i materialet til at træde tydeligt frem.
  • Gå efter genbrugstræ til nye projekter. Det er godt for miljøet, og det giver en kæmpe tilfredsstillelse at give gammelt træ nyt liv. Har du ikke selv evner til at bygge, så få andre til at realisere dine idéer.
KOM MED INDENFOR I VILLAEN I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også