https://imgix.femina.dk/media/article/1750-bolig-prim.jpg
Bolig

Bolig: Julehygge med pynt fra skoven

19. december 2017
af Britt Endicott
Foto: Lene Samsø
Fotograf Lene Samsø beskriver selv sin indretningsstil i lejligheden i Hareskovby som uhøjtideligt redebyggeri. Og fuldstændig som en fugl henter hun materialer til sin rede i skoven lige rundt om hjørnet. For grene, kogler og rødder er den smukkeste julepynt, synes hun.
HVEM Fotograf og boligstylist Lene Samsø, 50 år, og hendes børn, Lucas på 16 år og Filippa på 14 år – og hunden Figo. Lene løser indretningsopgaver for både private og firmaer, se mere på Lenesamsoe.dk HVAD Lejlighed på 70 m² på førstesalen af et familiehus fra 1964. HVOR Hareskovby ved Værløse.
Lenes tip om indretning Find din stil ved at tage et billede, hver gang du ser noget, du kan lide. Billedsamlingen kan du bruge til at hente inspiration til indretning og nye køb. Kast dig bare ud i at flytte om på dine ting. Pyt med, om det fungerer i første hug. Nogle gange skal man lege sig lidt frem. Bor du småt, kan enkelte store møbler fungere bedre end mange små, fordi det giver mere ro visuelt. Brug gulvtæpper til at markere forskellige zoner, hvis du har en stor stue eller et køkken-alrum.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også