Bolig

Bolig: Feminint med rosa toner og glimt af guld

af Katrine Kaul 3. januar 2018
Foto: Dianna Nilsson.
Silke Grane elsker at beskæftige sig med skønhed, hvad enten det handler om ny forskning inden for hudpleje, en særlig parfumeemballage – eller et smukt tapet til sin lejlighed, som hun har indrettet feminint med masser af rosa toner og glimt af guld.
HVEM Silke Grane, skønhedsekspert og blogger – se mere på BeautybySilke.dk. Silke bor sammen med sin datter Carla på 12 år.   HVAD Lejlighed på 85 m².   HVOR Charlottenlund.  
  3 tip til den feminine stil Brug grå og hvid som baggrund for feminine farver. Det giver dem lidt kant – og du kan nemt skifte dem ud med en helt anden farveskala, hvis du bliver træt af dem. Kig efter hverdagsting i smukke emballager, f.eks. skønhedsprodukter og te – og stil tingene frem som pynt. Detaljer i guldfarvet og messing giver din indretning lidt luksusfølelse – og der skal ikke så meget til.   KOM MED INDENFOR I DEN FEMININE LEJLIGHED I GALLERIET HERUNDER
Silke har valgt neutrale nuancer til vægge, sofa og gulvtæppe i stuen og sat tilbehør i dejlige farver til for at give rummet liv. Gulvtæppet er fra Ellos, og sofa og sofabord er fra Bolia.com. Puderne er bl.a. fra Christina Lundsteen og De Fire Årstider. Den buttede vase er fra Kähler, og krukken med guldprint er fra Bjørn Wiinblad. Tip: Lav din egen fotokunst, som Silke har gjort med det smukke modefoto. Hun fik billedet forstørret og trykt som plakat hos Best Buy Broker.

Silke elsker sin biopejs, som giver den enkle stue lidt klassisk stil og hyggestemning. Pejsen er nem at flytte hen, lige hvor hun ønsker den.

Lidt af alt det, der inspirerer Silke. Eiffeltårnet er fra Paris, krukken med guldprint er fra Bjørn Wiinblad, brevvægten er fra Zara Home, og de skønne puffer med frynser er fra Bloomingville.

Ved spisebordet har Silke hængt grå bogkasser forskudt på væggen. Hun bruger grå nuancer flere steder i lejligheden, da de giver lidt modvægt til alle de feminine farver, hun boltrer sig i for tiden. Lignende bogkasser fås hos WalterGrey.dk Tip: Bogkasser på væggen til bøger og nips ser lettere og luftigere ud end høje reoler.

Nips i guldfarvet og lyserød har også fundet vej til bogkasserne på væggen. Puddelhunden og guldfrøen er fra Royal Copenhagen, og messingpotten er fra Bloomingville.

Vasen er fra Lyngby Porcelæn, balletfotoet er fra Det Kongelige Teater, Eiffeltårnet er fundet på en tur til Paris, og brevvægten er fra Oliver Gustav. Lampen i lyserød er fra Lindholdt Studio. Tip: Brug små stabler af bøger, når du indretter stilleben. På den måde kan du nemt få forskellige højder frem i opstillingen.

Silkes spisebord er også hendes arbejdsbord, derfor skal møblerne være komfortable at sidde i. De turkis velourstole er fund fra Søstrene Grene, og spisebordet er fra Ikea. Messingstolen for enden af bordet er fra Bloomingville, og puderne er fra Christina Lundsteen. På bordet står vase og skåle fra A Simple Mess.

Selv i køkkenet er farvevalget feminint. Testellet er fra A Simple Mess, og de økologiske teer i smukke emballager er fra Cocoon hos Illums Bolighus.

Til lejligheden hører en stor, dejlig altan med både spiseplads og hyggehjørner. Her står en fin bænk fra Mandalay. Et tæppe hænger på muren og skaber rumfornemmelse. Tæppe, kurve m.m. er fra A Simple Mess.

Silke har indrettet en fin lille spisekrog på den store altan

Silkes yndlingsrum er det indbydende, feminine soveværelse. Det har fået masser af personlighed med stribet tapet fra Osborne & Little på den ene væg. Seng, sengegavl og det grå sengetæppe er fra Ikea.

Der skal altid være noget kønt at kigge på, synes Silke, som er vild med messingstolen fra Bloomingville. Hun bruger den som natbord. Puderne er fra Rue Verte og Tapet-Cafe. Det rosa tæppe i hør er fra Broste Copenhagen. Kjolen på sengen er fra Missoni.

Silke har sat et udvalg af sine dekorative skønhedsprodukter smukt sammen foran patinerede franske spejlfliser fra Fired Earth.