flotte fjernsyn til stuen
Annonce
Bolig

5 stilfulde fjernsyn til dit hjem

25. oktober 2021
Annonce for Samsung
Vi streamer som aldrig før, og streamingoplevelsen bliver bare bedre på et godt fjernsyn. Men hvilket skal du vælge? Her viser vi dig 5 fjernsyn, der rent faktisk pynter i hjemmet.
samsung

Efteråret og streamingsæsonen er sat ind! For vi streamer som aldrig før og nok særligt på denne tid af året. Vi gør det, når vi skal hygge os med en god film i sofaen, når vi skal se fjernsyn til morgenkaffen, og måske streamer vi en god serie, mens vi indtager en varm portion suppe om aftenen foran TV’et.

Og streamingoplevelsen bliver bare bedre på et godt fjernsyn. Her viser vi dig 5 stilfulde fjernsyn fra Samsung, så du kan finde lige præcis dét, der passer bedst til dig og dine behov.

Til æstetikeren

Hvis du er typen, der altid har sagt, at et fjernsyn ikke pynter, så har du endnu ikke stiftet bekendtskab med The Frame fra Samsung. Det tynde TV og dets fine ramme får det nemlig til at blende ind som en del af billedvæggen. Du kan selv vælge farve og materiale på rammen, som skal købes for sig, og med et abonnement på Samsung Art Store kan du tilmed vælge, hvilket kunstværk skærmen skal vise, når du ikke ser TV. På den måde får du et personliggjort fjernsyn, der passer til lige præcis din stil og som naturligt blender ind og bliver en del af den.

the frame samsung TV

Til den ubeslutsomme

Det kan tage tid at finde den helt perfekte indretning, og nogle af os rykker bare mere rundt på møblerne end andre. Og så er det smart med et TV, der let kan rykkes med. The Serif fra Samsung er TV'et til dig, der ikke bare vil have et fjernsyn, men som vil have et have et element, der bidrager med et ikonisk og stilfuldt design til indretningen. Fjernsynet er flot fra alle vinkler, hvilket åbner helt nye muligheder for, hvor i rummet du kan placere et TV. Det har desuden et aftageligt stativ, så skærmen både kan stå selvstændigt og placeres i f.eks. en reol. Alt er i princippet muligt.

The Serif Samsung TV

Til filmelskeren

Var det noget med en hjemmebiograf, der ikke fylder hele stuen? Sådan én kan du få, hvis du skifter TV’et ud med Samsungs projektor The Premiere. Den hvide projekter har et enkelt og stilrent look, og faktisk behøver den ikke et lærred, men en hvid væg er nok. Den er derfor let at placere, da den ikke kræver et stort setup, og da den har indbygget lyd. Du kan bare stille den foran den væg, du gerne vil projektere op på, og så kan den projektere film og serier helt op til 130 tommer, uden at det går ud over billedkvaliteten. Du kan desuden stadig nyde godt af glæderne ved et Smart TV, da den har indbygget Smart Hub, så du let kan tilgå dine favoritstreamingtjenester.

Samsung projektor The Premiere

Til den innovative

Elsker du ny teknologi og at være med på beatet? Så er The Sero fra Samsung måske lige noget for dig. Skærmen kan rotere, så den passer bedst til det format, du ser dit indhold i. Den lodrette skærm er helt perfekt til at vise billeder og videoer fra din smartphone, mens den vandrette er perfekt til at vise en god film, du kan synke ned i sofaen til – og det bedste er, at skærmen selv roterer og tilpasser sig indholdet, så længe du har en kompatibel telefon tilknyttet. Smart.

The Sero Samsung TV

Til den kvalitetsbevidste

Skal dit TV frem for alt være et af de bedste i klassen, så er det Samsungs Neo QLED, du skal have fingrene i. Her er der nemlig i høj grad kælet for både design, billede og lyd. TV’et har en såkaldt ”Infinity Screen”, hvor billedet fylder hele 99 % af skærmen, hvilket får fjernsynet til at blende perfekt ind med omgivelserne – og samtidig kan du nyde 8K billedkvalitet. Så kan streamingsæsonen bare komme an.

Neo QLED Samsung TV

Samsung har et TV til alle

Samsung tilbyder et bredt udvalg af fjernsyn, så du kan finde lige præcis det, der passer perfekt til dig og dine behov. Uanset om du leder efter eksklusivt design, de mest avancerede tekniske funktioner eller den bedste måde at opleve livesport på, så kan du finde dit næste TV på samsung.com/dk.

Læs også