Bolig

5 idéer med fugle

Af Eva-Marie Wilken, redigeret af Britt Endicott 25. februar 2017
foto: Martin Sølyst
Skab forårsstemning i stuen, soveværelset og køkkenet med charmerende mønstre og motiver med fugle. Og sæt ting i klare farver til.

Lad fuglene flyve rundt i dit hjem som mønstre og smukke motiver på puder, gardiner og fliser. Det vil skabe en dejlig stemning af forår indenfor, især hvis du samtidig indretter med friske farver som gul, blå og rød i flere nuancer.

Klik dig igennem galleriet herunder for at se vores 5 idéer med motiver med fugle.

5 idéer med fugle

Lad dine nye gardiner gå helt ned til gulvet – og gerne endnu længere – for at få en flot og elegant ny stil i stuen. Her har vi hængt gardiner med et mønster med fugle på blomstrende grene op. Men effekten er lige så stor med ensfarvede lange gardiner. Gå efter feminine farver som rosa og pastelgul for ekstra meget forårsstemning. Stoffet er fra Designers Guild hos ZenOut. 

Sæt smukke fliser op i et felt på væggen over vasken i badeværelset, bryggerset eller køkkenet, hvis du trænger til lidt forandring, men ikke vil skifte hele inventaret ud. Fliserne her med de fineste fugle og mønstre i rød og blå er håndlavede. De er fra Retro Villa. 

Du kan ændre hele soveværelset blot ved at hænge et par baner mønstret tapet på væggen bag sengen. Vi blev inspirerede af det sjove tapet med flamingoer til at indrette hele soveværelset i rosa, gul og grå for et dejligt nyt forårslook. Tapetet er fra Eijffinger hos Mandrup Poulsen.

Hæng papirmotiver med fugle op på væggen som en fin og forårsagtig ranke. Eller hæng dem op som en uro. Eller stik dem ind imellem blomsterne i en buket. Mulighederne med den utraditionelle pynt er mange. De små fugle er tegnet af Ida Rørholm Davidsen.

Du kan fuldstændig ændre udtrykket i din stue ved at lægge smukke blå tæpper og puder med flyvende fugle som motiv på sofaen. Det er samtidig en nem måde at give sofaen nyt liv, hvis den i virkeligheden trænger til at blive skiftet ud. Tekstilerne er fra House of Rym.