Anna Grethe Kamp
Stil

Anna Grethe fik et nyt look: Nu har jeg mod på flere farver

7. august 2018
af Anne Bruhn Jørgensen og Liv Barfoed
Modeassistent: Malou Hansen. Foto: Heidi Maxmiling. Hår og makeup: Karin Kristina Dahl, ZENZ på Grønnegade
59-årige Anna Grethe går altid i sort, hvidt eller gråt, fordi hun simpelthen ikke har modet til at vælge noget andet. Men det mod fik vi frem, da vi gav hende et nyt look og inspiration til en mere farverig og varieret stil. Se, hvor fin Anna Grethe blev, da hun fik et nyt look med SØNDAG.

Anna Grethe fik et nyt look med SØNDAG

Hvem: Anna Grethe Kamp

Alder: 59 år

Bopæl: Struer

Højde: 174 cm

Tøjstørrelse: 38

Job: Sygeplejerske på et hospice i Skive

Privat: Gift med Jan, mor til tre voksne børn og mormor til ét barnebarn

Før

Jeg har en tendens til at vælge det samme tøj. Jeg er ikke så god til farver og mønstre, så det bliver altid de neutrale nuancer som sort, hvid og grå. Jeg har ikke modet til at vælge noget andet, og så bliver det også altid noget meget afslappet og løst tøj. Jeg kan sagtens tage en kjole på, hvis jeg skal ud, men så er den oftest sort. Jeg vil rigtig gerne have noget inspiration til at gå lidt mere farverigt klædt og måske også lidt mere varieret. Til daglig går jeg med mascara og pudder på kinderne, men det er også det, så jeg vil gerne have noget inspiration til, hvad der klæder mig.

LÆS OGSÅ: Før og efter : Se Jannies helt nye look

Efter

Jeg er meget glad for mit nye hår, og selv om der ikke er sket ret meget med farven, så skal der åbenbart ikke mere til at skabe en stor forandring. Det er luftigt og let og dejlig nemt at holde. Jeg tror, jeg skal til at bruge noget mere makeup på mine øjne, så det vil jeg eksperimentere lidt med fremover. Og så synes jeg, at det var fedt at blive iklædt nogle andre farver end dem, jeg plejer.

Hår:

Karin Kristina Dahl fra ZENZ ønsker at få Anna Grethes frisure til at hænge mere sammen. Lige nu er det meget kort på toppen og længere i nakken, og det ville klæde hende med et mere sammenhængende look, forklarer Karin Kristina. Derfor begynder hun med at klippe Anna Grethes hår i en kort frisure, hvor hun samtidig tynder ud i det meget tykke hår og giver frisuren lidt blødere kanter. Efterfølgende lægger hun nogle tynde, sorte striber i håret, hvilket betyder, at Anna Grethe ikke behøver at tænke på udgroningen, samtidig med at det giver lidt spil til håret. Frisuren understreger desuden Anna Grethes kæbe, og så giver den et slankere look.

LÆS OGSÅ: Bente fik et nyt look: Sådan pifter du det klassiske op

Makeup:

Karin Kristina Dahl fra ZENZ begynder med at pensle en foundation på Anna Grethes hud. Fordi alle ZENZ-produkter er pudderbaserede, blandes pudderet op med olie, hvorefter det bliver til en foundation. I globelinjen lægger Karin Kristina lys violet øjenskygge, på det nederste af øjenlåget lægger hun brun øjenskygge, og midt på øjenlåget lægges en lysere tone. Til sidst blendes de tre øjenskygger. Den lyse farve hjælper med at åbne øjet mere op, fortæller Karin Kristina. Den brune øjenskygge blandes med vand, hvorefter den bliver til en flydende eyeliner. Den lægges langs vippekanten, hvorefter den samme brune øjenskygge bruges til at tegne Anna Grethes bryn op. Lidt bronzer på kinderne giver Anna Grethe ekstra kulør, og vipperne får sort mascara.

Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til soendag@soendag.dk

Adresseliste:

Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 83

Cream, tlf. 33 21 88 77

Jane Kønig, tlf. 33 15 86 87

Katrine Nexø, tlf. 31 31 08 45

Koldby Optik, tlf. 35 55 70 85

LauRie, tlf. 71 74 72 74

Margit Brandt, tlf. 96 29 43 01

M.Wieneck, tlf. 70 22 47 70

Micha, tlf. 96 29 43 00

Monkeyglasses tlf. 33 11 13 22

Sanne Nordahn, tlf. 26 40 53 25

Tamaris, www.tamaris.com

Thi Thao, tlf. 31 34 46 44

ZENZ, tlf. 33 32 03 29

Ørgreen, tlf. 33 33 03 59

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også