instagram, boligindretning
Stil

8 profiler, du skal følge på Instagram, hvis du elsker bolig og interiør

15. maj 2018
af Mette Brøndgaard Serup
Foto: Instagram
Instagram er et slaraffenland for bolignørder – hvad enten du er på jagt efter inspiration til stuen, eller på jagt efter unikke vintagefund. Vi har samlet 8 profiler, som absolut er værd at lægge vejen forbi.

@svenskaarmaturer

Er du til skulpturelle lamper, der udgør et lille kunstværk i sig selv? Så følg hos Svenska Armaturer, som sælger fantastiske vintage lamper, du ikke finder andre steder.

@jotunlady

Har du også fået øjnene op for, hvad farver kan gøre ved din bolig? Find inspiration til dit næste maleprojekt hos Jotun Lady, som dagligt deler billeder fra smukke, farvestrålende hjem.

@myjourney_collection_official

Som stylist har Katrine Kaul hele verden som sin arbejdsplads, og med hjem fra sine mange rejser medbringer hun kuriositeter, som hun sælger via sin shop My Journal Collection. Stilen er eksotisk, farverig og fyldt med print.

@barnhousecabin

Følg med i tilblivelsen af en arkitektonisk perle af et sommerhus midt ude i den nordsjællandske skov, og bliv inspireret til originale gør-det-selv projekter af det kreative par bag profilen.

@shopdora

Har du ikke heldet med dig på loppejagten, finder du alle de gode fund, blandet med nye, særligt udvalgte nips hos Shop Dora. Er du glad for farver og skæve designs, vil Dora med garanti blive en ny god ven.

@cahetu

Dansk design og høj kvalitet er i højsædet hos livsstilwebshoppen Cahetu, som drives af mor og datter, Helle og Camilla, som har sammensat et skønt miks af interiør, bøger, tekstiler og beauty.

@sofakompagniet

Drømmen om en ny sofa kan være en dyr affære, men hos Sofa Kompagniet du sagtens indfri drømmen om en lille lyserød sofa eller en stor flyder i velour uden at kaste en hel månedsløn efter den.

@theposterclub

Hos The Poster Club finder du plakater fra flere end 70 af tidens største kunstnere. Og med et bredt udvalg af både fotokunst, collager, tegninger og abstrakt kunst er her noget for de fleste.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også