https://imgix.femina.dk/media/article/1803-modeklassikere-prim.jpg
Stil

8 nye modeklassikere

25. januar 2018
af Louise Amstrup.
Foto: Ditte Capion
En klassiker defineres ved, at den går igen sæson efter sæson, er nem at kombinere og kan bruges på mange forskellige måder, afhængig af lejligheden. Investér i god kvalitet, så du er sikker på, den holder de næste mange år. Her får du vores bud på de nyeste klassikere

8 NYE MODEKLASSIKERE

Flæseblusen

I øjeblikket ser vi både flæser på nederdele, kjoler og toppe – ja, over det hele. Flæser er en fin og feminin detalje, du skal have i garderoben. For at nedtone det meget yndige look er det oplagt at mixe flæserne med et par jeans.

De sporty bukser

Heldigvis er det afslappede og sporty look blevet en del af hverdagsgarderoben. Det er både behageligt og nemt at gøre stilfuldt med det rigtige tilbehør. Kombinér bukserne med andre klassikere som en enkel skjorte og et par pæne sko for at nedtone det meget sporty.

Den blomstrede kjole

Blomsterprint kan bruges hele året rundt. Du kan både gå efter de mere abstrakte print og de småblomstrede med mere feminine mønstre. Find en kjole, som går til under knæet, og style den f.eks. over et par stumpede jeans eller med en chunky strik og et par cool sneakers.

LÆS OGSÅ: Forårets 6 store tendenser - køb nu og brug det (også) senere

Den quiltede jakke

Som overgangsjakke kan du med fordel gå efter en vatteret en af slagsen. Den er både praktisk, lun og kan gøres sporty eller klassisk alt efter din styling. Quiltet overtøj giver associationer til engelske herregårde og går aldrig af mode, så investér i en god kvalitet.

Statement-T-shirten

Dit næste basiskøb kan med fordel være en T-shirt med et humoristisk eller politisk budskab. Tendensen er hentet fra 90’ernes ”logomani”-tendens, men er nu opgraderet til et mere sofistikeret look. Brug for eksempel T-shirten med den ternede blazer.

Den ternede blazer

Blazeren er om noget en tidløs klassiker lånt i mændenes garderobe. Den ternede variant er mindre formel end den klassiske sorte, og så er den perfekt til både jeans og pæn kjole. Brug den ude og inde, og vær ikke bange for at sætte den sammen med andre mønstre – sørg bare for at holde tøjet i de samme farvetoner.

Det stribede sæt

Gå all-in med det samme mønster fra top til tå! Bluse og bukser i samme print er kommet for at blive, og især det stribede sæt er perfekt til at give hverdagsgarderoben det lille tvist. Sørg for, at sættet ikke kommer til at ligne en pyjamas, ved at style det med klassiske sko og lækre smykker.

Midinederdel

Den super alsidige midinederdel har fået en renæssance! Kendetegnet som den er ved sin længde til midt på læggen, er den god til alle kropstyper. Gå efter en med lidt vidde, og tón den ned med sneakers og en grov strik. Med et par stiletter og en flæsebluse er du klar til fest.

KIG MED I GALLERIET HERUNDER OG BLIV INSPIRERET TIL DIT NÆSTE KLASSISKE KØB

Operations

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også