Flot mønstret tøj
Annonce
Stil

5 mønstrede items til din forårsgarderobe

10. februar 2022
Annonce for BON'A PARTE
Vi bevæger os mod foråret og dermed en tid, der byder på farveflor i naturen og flere lyse dage. Det afspejler vores garderobe, som skal være fuld af fine farver og skønne print.
bon a parte

Efter en (alt for) lang vinter kan vi endelig begynde at se lys forude!

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og vi kan se frem til længere dage, blomstrende kirsebærtræer og gule rapsmarker. Med de lysere dage bliver vejret også lunere, og det kalder på et outfit med fine forårsmønstre.

Herunder får du 5 forårs-items med forskellige mønstre, så du kan finde lige præcis det print, der passer til dig.

Lang grøn kjole med mønster

Her til foråret kommer vi til at se mange fine farver i moden, men det er håbets farve, der kommer til at skinne klarest igennem – både den kraftige græsgrønne og den mere dæmpede sartgrønne.

Se udvalget af forårskjoler her.

Mønstret kjole

Bring naturen indenfor ved at vælge et print med associationer til dyrelivet. I en smukt mønstret kjole med et løst fit er du sikker på at føle dig godt tilpas.

Mønstret t-shirt

Er du til en mere tilbagelænet udstråling, så vælg et print i klassiske nuancer, og begræns printet til ét element i din påklædning. På den måde tones printet ned, så det kan bruges til hverdag.

Blomstret t-shirt

Der er få ting, der siger forår, som et blomsterprint. Det får glæden til at springe ud i fuldt flor! Vælg en top med smæk på farverne, så der er garanti for forårsstemning.

Grøn nederdel med mønster

Mønster kan sagtens sættes sammen med andre mønstre, men hvis du vil tone det lidt ned, kan du kombinere en blomstret nederdel som denne med en simpel sort T-shirt. På den måde skaber du et nedtonet, men pænt hverdagslook.

Find også Bon'a Partes udvalg af forårsjakker her.

BON’A PARTE

Gennem klassiske styles, der kan mikses og matches, giver BON’A PARTE dig muligheden for at skabe et personligt udtryk. Kollektionen rummer alle og er designet med henblik på, at du skal føle dig smuk og veltilpas. Med komfortabelt tøj og god kvalitet til prisen ønsker BON’A PARTE at give dig en god energi og en positiv selvfølelse. BON’A PARTE-kollektionen kan købes eksklusivt på bonaparteshop.com, hvor du også finder tøj fra andre lækre brands.

Læs også