sommermode
Stil

15 flotte modefund i sommerens farver

23. juli 2018
af Line Sekula
Fra lyse pasteller på en klar julidag til kraftige brændte nuancer, der leder tankerne hen på sensommer. Her guider vi til gode køb i sæsonens hotteste farver inspireret af looket på catwalken.

DE BEDSTE MODEFUND I SOMMERENS HOTTESTE FARVER

Sorbet Vi kommer ikke uden om pastellerne, der komplementerer sommeren rigtig godt. Gå all-in på det hotte look med et mix af pasteller, eller brug en stærk kontrastfarve sammen med f.eks. lyserød med stærk lilla, lyseblå med rød eller gul med denim.
Naturligt Tænk mos- og armygrøn og alt derimellem – lækre toner, der komplementerer hverdagsgarderoben godt. LÆS OGSÅ: Varm sand Til din efterhånden dejlige sommerglød kan du lege med nuancer i varme hudtoner. Hvis du bærer et helt sæt i samme nuance, så brug tilbehør i en mørkere farve for at gøre det mere hverdagsvenligt. Brændte nuancer Gul, orange og rust er den smukke symfoni under betegnelsen brændte nuancer. Bland de forskellige toner i en helhed – smukt og moderne.
Røde toner Valmue er lig med vide marker og dansk højsommer. Bring blomsten ind i garderoben og mix med den varme bordeaux. I GALLERIET HERUNDER FÅR DU 15 GODE MODEFUND I SOMMERENS FARVER

Operations

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også