Selvudvikling

8 tips: Sådan finder du kærligheden

Vil du gerne finde manden i dit liv, så får du her 8 tips, der kan hjælpe dig på vej mod kærligheden

Har du også sat dig for, at du gerne vil finde den store krælighed? Men først må du rydde ud i alle de forhindringer, der har gjort, at han ikke har banket på din dør indtil nu.

Singlecoach fra datingsitet PARSHIP, Markus Ernst, giver her en række gode råd til, hvordan man som singlekvinde kan finde den store kærlighed.


1: Kast din gamle last overbord
Gamle forhold kan, når de ikke er ordentligt afsluttet eller bearbejdet, være en hæmsko for dig, når du er på udkig efter ny kærlighed. Så gør rent bord, eventuelt ved at snakke med venner og veninder, så du kan tage hul på et nyt forhold med et klart og åbent sind.

2: Lær først dig selv at kende
Jo bedre du kender og forstår dig selv, desto mere målrettet kan du begynde at lede efter en kæreste. Mange online match-making-sites tilbyder personlighedstests, som kan analysere din personlighed og lave en profil på dig. På den måde kan du få en vigtig og god indsigt i dig selv.

3: Find dit mønster, og bryd det
Ofte er det de samme træk, man falder for hos en potentiel kæreste - men det er måske aldrig lige dem, der holder i det lange løb. Identificer dine egne mønstre, og vær ærlig over for dig selv. Hvis du bryder dit mønster, vil du få nemmere ved at finde den rette.

4: Lav en plan
Lad det ikke være op til tilfældighederne, hvem din næste kæreste bliver. Tænk over, hvordan du vil nå dit mål om at leve i et lykkeligt forhold. Husk at være ærlig over for dig selv. Skal du måske være mere åben, skal du vise større interesse for den anden, eller er der andre måder at finde kærligheden på, som du endnu ikke har prøvet? Lav en plan, og kryds opgaver og udfordringer af måned for måned.

5: Involver vennerne
Sammen er det sjovere - fortæl dine venner og familie om dit ønske om at finde en kæreste. På den måde har du altid nogen at tage med, hvis du gerne vil ud af huset oftere for at møde den rette. Du vil blive overrasket over, hvor positivt dine omgivelser vil reagere.

6: Forkæl dig selv
Du må ikke glemme at være god ved dig selv. Forkæl dig selv med en tur i spa eller en ansigtsbehandling. Sørg for at spise sundt eller prøv et nyt look. Hvis du føler dig godt tilpas, og er glad for dig selv, vil det smitte af på dine omgivelser.

7: Vær åben over for nye idéer
Lad dig ikke begrænse af dine gamle søgemønstre. Kom væk fra din yndlingsbar, og afprøv nye måder at finde kærligheden på. Du kan for eksempel prøve at søge efter den rette på internettet, hvor tusindvis af andre singler også leder. Bryd ud af rutinen, og vær åben for nye veje.

8: Grib chancerne
Hvis du møder en, du kan lide, må du tage initiativ og være åben og nysgerrig. Men det er ikke altid let. De færreste finder den rette første gang, så skru ned for forventningerne, så du ikke bliver skuffet. Skulle du selv blive afvist, skal du ikke tage det så tungt. For kun den, der vover, vinder!

Læs mere om: