
Grøntsagsfrikadeller med gulerod, selleri og porre

foto: Bjørn Jakobsen
Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre (10-12 stk.)
Ingredienser
2 skiver groft sandwichbrød
1 dl mælk eller vand
¼ selleri
1 mellemstor gulerod
½ porre
½ løg
Lidt persille
2 æg
Salt, peber
Evt. lidt rasp
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Skær skorperne af brødet og læg det i blød i mælk eller vand.
Kør grøntsagerne et øjeblik i foodprocessoren og hæld det i en skål.
Rør udblødt brød, æg, salt, og peber i, til farsen er tilpas. Tilsæt evt. lidt rasp, hvis den er for tynd.
Form og steg frikadellerne i olie på en pande i, ca. 3 min. på hver side.
LÆS MERE: Selleri og æbler er en himmelsk kombination - prøv denne selleri- æblesauté som fantastisk tilbehør til både fisk og lyst kød. Se opskriften her (link fjernet)
Læs mere om: