Stil og trends

Vibeke fik et nyt look: "Nu er jeg blevet inspireret til mønstre og farver"

For Vibeke Dam, 73, er det svært, det dér med at finde en stil, der passer. Det, der før klædte hende, sidder ikke længere så pænt, og da hun for længst har forladt arbejdsmarkedet, præges garderoben lidt af stilstand. Vores Nyt Look-hold hjalp Vibeke med at finde den røde tråd.

VIBEKE FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

 

Navn: Vibeke Dam
Alder: 73 år
Bopæl: Holte
Højde: 170 cm
Tøjstørrelse: 38
Job: Pensionist
Privat: Gift
 
 
FØR
Jeg kan godt lide at gå med kjoler og nederdele, men jeg synes, at det er svært at finde modeller, der passer til min alder. Mit hår er blevet tyndt med alderen, så jeg vil gerne have en frisure, der er kortere og har lidt mere fylde på toppen. Jeg er meget aktiv, f.eks. spiller jeg meget golf, så tøj, hår og makeup skal kunne bruges til lidt af hvert.
 
 
EFTER
Jeg har fået fif til at lægge en flot øjenmakeup og er blevet bekræftet i, at de grønne, kolde toner passer godt til mit ansigt. Det har alt i alt været en sjov og spændende dag. Den røde kjole stak mest ud, i forhold til hvad jeg selv havde fundet på at vælge. Men alt var så flot, og jeg er bestemt blevet inspireret til at bruge lidt andre mønstre og farver fremover.
 
HÅR
Frisør Amalie beslutter at lave lyse reflekser i Vibekes hår for at lysne det op og gøre overgangen lettere, når der kommer udvoksninger. Hun giver herefter håret en kold toning. Hun klipper håret op, så frisuren bliver lettere og fint markerer kæbe og kindben. Håret klippes ligeledes op i nakken, så det får et skarpere snit. Med frisuren vil Amalie skabe mere fylde på toppen, fordi Vibekes hår tenderer til det tynde og gerne vil flade ud øverst. Slutteligt styler Amalie frisuren med en volumenspray, der giver tekstur og hold.
 
 
MAKEUP
Makeupartist Lise-Lotte begynder med at fugte Vibekes ansigt og lægger herefter en concealer under øjet og på øjenlåget for at lysne. Over øjet påfører hun en highlighter, som ”åbner” øjet. Næse og kinder pudres svagt for at mattere skinnende hud. Lise-Lotte vælger en smaragd­grøn eyeliner, som lægges langs vippekanten og svagt tones ud, så stregen bliver blød. På selve øjenlåget lægger hun ligeledes en flydende ­smaragdgrøn øjenskygge, som tones ud, så farven bliver mere douce. Langs globelinjen tegnes farven mørkere op for at skabe en skyggeeffekt omkring øjet. På kindben påfører Lise-Lotte en lys pink blush. Brynene tegnes svagt op med en lys liner og redes igennem for at rette på formen. På vipperne påføres sort mascara. Læberne tegnes op og påføres herefter en læbestift, begge dele i en varm pink nuance.
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
SE VIBEKES FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: "Nu er jeg blevet inspireret til mønstre og farver"

 
LÆSERSERVICE
Billi Bi, tlf. 38 10 98 80 // Depeche, tlf. 70 22 98 89 // East Copenhagen Jewellery, tlf. 50 56 01 18 // Gant Store, tlf. 33 93 06 90 // H&M, tlf. 70 10 23 31 // Lollys Laundry, tlf. 35 81 50 00 // M. Wiesneck, tlf. 70 22 47 70 // Masai, tlf. 33 32 23 33 // Micha, tlf. 96 29 43 00 // MP, tlf. 97 26 77 00 // Nümph, tlf. 76 31 43 00 // pelechecoco.com // Pilgrim, tlf. 63 33 33 33 // stenstroms.com
 
 
 
Læs mere om: