Stil og trends

Nyt look: Annemarie fik en lækker og farverig stil

41-årige Annemarie står tidligt op om morgenen for at pendle mange kilometer hver dag. Derfor har hun sjældent overskud til at eksperimentere med sin stil og ender ofte med den sædvanlige løsning: hestehale og jeans. Vi forærede Annemarie en dag i centrum og gav hende tips til at skabe sig en lækker og farverig stil.

ANNEMARIE FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

Hvem: Annemarie Petersen
Alder: 41
Bopæl: Sjællands Odde
Højde: 177 cm
Tøjstørrelse: 38
Job: Ansat i medicinalindustrien
Privat: Gift og mor til tre børn
 
 
FØR
Jeg er vant til at stå op meget tidligt om morgenen, fordi jeg pendler til og fra arbejde. Derfor er jeg ikke vant til at bruge særlig meget tid på mig selv i hverdagene, hvor jeg oftest går med hestehale og jeans. Af makeup bruger jeg normalt kun mascara. Jeg håber, jeg i løbet af dagen vil få nogle gode tips til at forny min stil, og jeg håber også, at jeg vil blive lidt mere modig, hvad angår mit tøjvalg.
 
LÆS OGSÅ: Birgitte fik et nyt look: Fin og fiks i farver
 
EFTER
Det har været en rigtig spændende og anderledes dag! Det har været virkelig sjovt at være i centrum, når jeg er typen, der plejer at være usynlig op ad en væg. Jeg skal helt sikkert til at blive mere modig. Det tøj, jeg har fået lov at prøve, har været noget helt andet, end jeg er vant til. Det har givet mig lyst til at kigge efter nogle andre ting, når jeg shopper næste gang.
 
Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
HÅR
Frisør Emilie beslutter at bevare Annemaries let rødblonde hårfarve. Hun tilfører dog håret en lidt mørkere bundfarve, og i længderne toner hun med nogle gyldne honningfarver. Emilie farver Annemaries øjenvipper og øjenbryn, så de fremstår mere markerede. Annemarie har allerede lidt pandehår, som Emilie derfor arbejder ud fra. Det klippes til, så det fremstår mere tykt og smukt rammer ansigtet ind. Emilie klipper selve håret i flere længder for at give det mere fylde og for at fremhæve det naturligt bølgende fald i Annemaries hår. Hun ”klipper håret tykt”, forklarer Emilie. Der klippes en del af længden, men ikke mere end at håret stadig er langt. Frisuren kalder Emilie en “long bob” eller bare en ”lob”.
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
MAKEUP
Makeupartist Resham påfører en flydende foundation for at ensarte hudtonen. Hun blander en lille smule bronzer i, så huden får en gylden glød, og påfører lidt concealer omkring øjnene for at lysne op. Resham tegner Annemaries øjenbryn svagt op og anvender en øjenbrynsgel til at holde brynene på plads. På øjenlågene påfører hun en primer, som skal sikre, at øjenmakeuppen lægger sig pænt og jævnt. Hun påfører en flydende guldøjenskygge som base og toner den ud med en mørk gyldenbrun øjenskygge, som hun lægger som en skygge øverst i øjenhulen. Langs vippekanten tegner Resham med en mørkebrun liner. På vipperne påfører hun en sort mascara. Hun slutter med lidt pudder for at mattere. Læberne tegner hun op med en liner, og hun lægger en lys læbestift, der ikke er for dominerende til Annemaries lyse teint. Slutteligt lægger hun lidt pink blush omkring kindbenene.
 
SE ANNEMARIES FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Annemarie fik en lækker og farverig stil

 
ADERESSELISTE
arket.com // Becksöndergaard, tlf. 39 29 00 50 // Bianco, tlf. 76 34 79 00 // Cream, tlf. 33 21 88 77 // Day Birger et Mikkelsen, tlf. 63 95 08 88 // Depeche, tlf. 70 22 98 89 // Elise Gug, tlf. 33 91 00 84 // Freequent, tlf. 70 70 11 19 // Noa Noa, tlf. 36 99 30 00 // nolia.dk // Nørgaard på Strøget, tlf. 33 12 24 28 // Pilgrim, tlf. 63 33 33 33 // Project AJ117, tlf. 70 22 47 70 // Talleruphus Copenhagen, tlf. 26 24 37 19 // The Body Shop, tlf. 80 88 17 39 // Woden, tlf. 30 48 58 58
 
 
Læs mere om: