Stil og trends

Marianne fik et nyt look: Smart til sensommeren

54-årige Marianne synes, at det er svært at style sit lange, tykke hår, og med et praktisk arbejde bruger hun ikke megen tid i det daglige på sit tøj. Vi mødte Marianne til en dag fyldt med inspiration til et nyt look.

MARIANNE FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

 

Hvem: Marianne Scheufens
Alder: 54 år
Bopæl: Gilleleje
Højde: 172 cm
Tøjstørrelse: 36
Job: It-konsulent
Privat: Gift med en dejlig sportsmand
 
 
FØR:
Jeg har langt, tykt hår, som jeg savner inspiration til at sætte - og sætte op. Jeg savner sådan at kunne lægge en pæn og god makeup, og også en diskret makeup til fritidsbrug. Til hverdag bærer jeg praktisk tøj og det tøj, jeg kan lide, men jeg ved ikke, om det klæder mig.
 
 
EFTER:
Det har været en supersjov oplevelse, og det har ikke mindst været inspirerende at prøve noget anderledes tøj. Alle sko var jeg ret vild med, og også brillerne. Jeg har fået masser af inspiration til både opsætning af hår og at lægge en god makeup, der passer til lige mig.
 
HÅR:
Frisør Line fra Bomholt Intercoiffure beslutter at give Mariannes hårfarve en mørk, karamelfarvet tone. Mariannes hår er tykt og tungt, så det kan godt tåle at få klippet en god bid af og få klippet en lettere frisure med flere længder, der skal give spil til håret. Mens farven trækker, farver Line Mariannes bryn, da de er meget lyse i forhold til hårfarven, og på den måde kommer de til at fremstå mere markerede. I det færdigklippede hår anvender Line en krøllecreme, som får Mariannes naturlige krøl frem efter en føn. Da Mariannes hår tenderer til det tørre, anvender Line en hårkur, der giver godt med fugt. Slutteligt anvender hun en hårserum, der giver shine til håret. Line styler både håret løst og i en pjusket knold, som hun laver ved at samle det inderste hår i en stram knold, hvorefter hun ’fylder på’ ydest, og på den måde får knolden til at se løs og tilfældig ud.
 
 
MAKEUP:
Line giver Mariannes hud rigeligt med fugt og lægger herefter en foundation. Da Mariannes hud er til den tørre side, holder Line lidt igen og bruger især på kinderne en pudder, som lægger sig pænere. På Mariannes øjenlåg påfører Line først en lys øjenskygge, der skal fungere som basefarve. Rundt om øjenlåget og langs globelinjen lægger hun en mørkere varm, brun nuance, som passer godt til Mariannes solbrune teint. På kindben og næseryg påfører Line lidt contour samt bronzer, der skal gøre hudtonen flot og sommerlig. Brynene tegnes svagt op. Langs øjenvippekanten lægger Line en sort flydende eyeliner, som hun med en brun eyeliner toner ud med en lille pensel. På det inderste af øjenkanten påføres en smule grøn eyeliner, der matcher Mariannes øjenfarve. På vipperne lægges sort mascara. Læberne får en fin, pink tone. Med en lipliner tegner Line en anelse over læben for at give den et ‘løft’, forklarer hun.
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
SE MARIANNES FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Marianne fik et nyt look: Smart til sensommeren

 
Læserservice
Apair, tlf. 33 91 99 20 // And Less, tlf. 76 31 43 00 // Bach Copenhagen, tlf. 33 11 55 11 // Bomholt Intercoiffure, tlf. 33 32 54 55 // Duffy, tlf. 60 16 18 49 // Fleye, tlf. 46 47 00 00 // Julie Sandlau, tlf. 33 93 39 29 // Louis Nielsen, tlf. 63 25 00 00 // Noa Noa, tlf. 36 99 30 00 // Nümph, tlf. 76 31 43 00 // Pilgrim, tlf. 63 33 33 33 // Project AJ117, tlf. 31 16 69 55 // Øjenkrogen, tlf. 48 30 33 30
 
Læs mere om: