Stil og trends

Kit fik et nyt look: "Nu er jeg blevet mere modig"

Kits datter, Lærke, meldte sin mor til Nyt Look, for hun mente, at moren trængte til ”en stjerneregn af fornyelse og farver i tøj, makeup og hår”. Vi tog den kærlige opfordring til os og gav Kit en sand dag i fornyelsens tegn.

KIT FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

Navn: Kit Egefjord
Alder: 65 år
Bopæl: Ebeltoft
Højde: 167 cm
Tøjstørrelse: 40
Job: Arkitekt
Privat: Gift og mor til to voksne børn
 
 
FØR
Jeg er både til møder, laver havearbejde og leger med børnebørn, så mit tøj skal kunne klare forskellige udfordringer. Jeg kan ikke lægge en makeup; jeg bruger næsten altid kun en dagcreme og måske lidt mascara og en læbestift. Mit store problem er mit hår: Jeg kan slet ikke finde en retning. Jeg er gråhåret, men ikke pænt gråhåret. Jeg savner at finde en frisure, der klæder lige præcis mig.
 
 
EFTER
Det har været en sjov dag, og jeg har fået en masse fif. Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere modig og ikke bare kommer til at vælge den sorte kjole i fremtiden. Jeg har lært, at også hvide farver går godt til mit nu mørke hår. Der har jeg nok været lidt for bange for, at man ikke kunne matche de to ting. Jeg går herfra i dag og føler, at jeg er blevet rusket godt op i, og det er en dejlig følelse!
 
HÅR
Frisør Jesper fra Salon K2O vælger at samle Kits hår i en kort page. Han løfter længder og spidser for at give noget naturligt fylde til håret. Kit vil gerne have en frisure, der er let at style, så Jesper klipper et ”fingerhår”, der er nemt at sætte, men det kan også let styles mere klassisk med godt med føn og rundbørste. Jesper giver Kits hår en toningsfarve i kold brun, der skal understrege Kits naturlige pigmenter og øjenfarve. Han beslutter ikke at dyrke det grå, for Kits hår var ikke gennemgråt, men mere ”salt og peber”, forklarer Jesper. Til styling anbefaler han at bruge en let volumenspray.
 
 
MAKEUP
Makeupartist Kasper fra Max Factor begynder med at rette Kits bryn, hvorefter han fugter huden og lægger en primer, der skal fungere som en god bund for resten af makeuppen. Han påfører en foundation, men kun meget lidt – det er ikke nødvendigt med for meget på den fine hud. Især på ældre hud skal man passe på ikke at overdynge huden med foundation, forklarer Kasper. I stedet bruger han lidt concealer på de mørke områder. Brynene redes og tegnes svagt op. På hele øjenlåget bruger han en bronzer, som er varm i farven og er god til at definere øjet. Med en varm brun eyeliner tegner han en blød kant langs vippelinjen. Under øjnene lysner Kasper med en highlighter, og slutteligt lægger han en sort mascara på vipperne. Læberne påføres en mørk rosa gloss.
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
SE KITS FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Kit fik et nyt look: Nu er jeg blevet mere modig

 
LÆSERSERVICE
And Less, tlf. 76 31 43 00 // Bruuns Bazaar, tlf. 33 77 00 77 // H&M, tlf. 70 21 22 00 // Ilse Jacobsen, tlf. 49 70 41 76 // K2O, tlf. 33 32 32 16 // Lau Rie, tlf. 87 45 40 00 // Louis Nielsen, tlf. 96 32 50 00 // Magasin, tlf. 33 18 20 05 // Margit K, tlf. 23 45 79 66 // Masai, tlf. 33 32 23 33 // M. Wiesneck, tlf. 70 22 47 70 // Noa Noa, tlf. 36 99 30 00 // Part Two, tlf. 70 30 28 28 // Shoe the Bear, tlf. 25 76 79 77 // tamaris.com // Unmade, tlf. 44 84 06 66

Læs mere om: