Stil og trends

Helle fik et nyt look: "Jeg mangler inspiration til farver og mønstre"

60-årige Helle Jess drømmer om mere mod til at forny garderoben. Hun kan godt lide at gå med makeup, men har brugt de samme farver i mange år. Vi gav Helle en dag i forkælelsens tegn med inspiration til hår, makeup og tøj. Se det fine resultat her.

HELLE FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

 

Alder: 60
Bopæl: Rødovre
Højde: 172 cm
Tøjstørrelse: 36
Job: Arbejder i tandplejen
Privat: Bor med kæreste og to børn
 
 
FØR:
Jeg ved, at det er moderne at sætte mange farver og mønstre sammen på én gang, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal bære mig ad. Jeg har i mange år holdt mig fra mascara, fordi mine øjne bliver irriteret af det, og i stedet har jeg brugt en mørk eyeliner til at tegne øjet op, men det ville være skønt med lidt inspiration til, hvad der ser godt ud på mig.
 
 
EFTER:
Jeg skal slet ikke være så bange for at sætte ternet, stribet og blomstret sammen i min garderobe, for det kan jeg sagtens, har jeg fundet ud af. Jeg vil prøve at ændre på min øjenmakeup, så den ikke er så tung og mørk. Og så har jeg fået helt lyst til at købe nye briller, for jeg prøvede så mange smarte modeller i dag, så det kunne jeg bestemt godt komme til.
 
HÅR:
Frisør Nanna Kongsted fra ZENZ vil bevare Helles smukke grå hårfarve, men hun giver håret en kold toning, så de gyldne nuancer erstattes af hvide og grå.
Efter farvningen giver Nanna Helles hår en fugtgivende hårkur, som gør håret blødt og lækkert.
Helles hår har meget bevægelse, forklarer Nanna, og det vil hun gerne fremhæve i klipningen. Hun vil gerne gøre håret mindre massivt og mere let i udtrykket. Frisuren, hun går efter, skal være let at style og nem at få til at sidde af sig selv. Hun klipper pandehåret til, så det fint rammer ansigtet ind.
 
 
MAKEUP:
Makeupartist Emilie Aagaard Andreassen fra ZENZ fugter Helles hud. Hun påfører en mineralpudder til at mattere og ensarte hudtonen. Hun anvender en lidt lysere pudder under øjnene for at lysne.
Fordi Helles hår har fået en kold toning, vælger Emilie at give brynene lidt farve. Emilie påfører lidt lys øjenskygge på øjenbrynsbenet, på øjenlåget og i øjenkrogen for at lysne. Hun påfører en lidt varmere nuance til det øvre øjenlåg. Øverst på panden og kindbenene lægger hun lidt bronzer, som giver glød. Med en spids pensel påfører hun lidt sort eyeliner, som tones ud, så stregen ikke bliver for markant. Over kindbenene og ned ad næseryggen påfører hun lidt highlighter. På læberne lægger hun en lys lipgloss.
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
SE HELLES FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Jeg mangler inspiration til farver og mønstre

 
Læserservice 
Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 83 // Créton, tlf. 87 24 50 88 // Kvickly, tlf. 43 86 43 86 // Lolly’s Laundry, tlf. 35 81 50 00 // Louis Nielsen, tlf. 96 32 50 00 // Prik, tlf. 33 22 33 55 // Ze-Ze, tlf. 74 12 01 50 // ZENZ, tlf. 35 39 36 39
 

 

Læs mere om: