Stil og trends

Hanne fik et nyt look: "Jeg vil gerne udfordres på farvebrug og form"

Hanne Steen Størner på 59 år står over for en operation, der giver hende mobiliteten tilbage. Derfor mener hendes døtre, at det er på tide at lægge alt det blå og sorte på hylden. I stedet rummer Hannes nye look oceaner af farve og glimmer, så hun er klar til næste kapitel i sit liv.

Hanne fik et nyt look med SØNDAG

Hvem: Hanne Steen Størner

Alder: 59 år

Bopæl: Hvidovre

Højde: 168 cm

Tøjstørrelse: 40

Job: Folkeskolelærer

Privat: Gift på 34. år med Kjeld og har to voksne døtre samt to bonusbørn

Før:

Mine døtre har arbejdet som makeupartister, så den del har jeg nogenlunde styr på. For mig er det sværeste tøjet. Jeg syer meget af mit tøj selv, men jeg kommer altid til at holde mig til det samme klassiske mønster, der fremhæver taljen. Størstedelen af mit tøj er sort eller blåt, for det er i de farver, jeg føler mig tryg. Jeg vil gerne udfordres mere på farvebrug og på formen.

Efter:

Det har været en kæmpe oplevelse, som jeg har nydt i fulde drag. Jeg kan godt lide, at jeg har fået en opdatering, men har fået lov til at bevare mig selv. Jeg har fået mod på at blande mønstre og få lidt mere farve ind i min egen garderobe – især den pink farve fra første look. Glimmer har for mig altid været til fint brug, men nu ved jeg, at det sagtens kan bruges i hverdagen.
Det har været sjovt at lege mere med brillerne, så det ikke altid er det samme par.

 

LÆS OGSÅ: Helle fik et nyt look: "Jeg mangler inspiration til farver og mønstre"

Makeup: 

Sidsel begynder med at fugte huden. Herefter blander hun mineralpulveret med en dagcreme for at lave en god base. Mineralpulveret bruges efterfølgende som pudder, for at huden ikke ser fedtet ud. Sidsel lægger en diskret perlemorsøjenskygge på toppen af kindbenet og ved siden af øjet, for at Hanne skinner de rigtige steder. Hertil kommer øjenskygge i diskrete farver med glimmer for at pifte hverdagen op. Slutteligt tilføres en diskret lipgloss på læberne og sort mascara på vipperne.

Hår:

Sidsel Lysell Riisberg fra Zenz vil gerne bevare det lyse hår, men med varmere toner. Sidsel bruger en toner, der fremhæver hårets egne farver, så det farvespil, der er i Hannes hår, forbliver. Det tunge pandehår får lov at blive, mens håret i siderne og bagtil bliver klippet kortere for at give et strammere look. Sidsel bevarer længde øverst for at skabe mere volumen i håret, og som Hanne siger, virker det næsten, som om at Sidsel har klippet ekstra hår på.

LÆS OGSÅ: Anne fik et nyt look: "Ganske lidt kan gøre en forskel"

TIP

Brug en hårkur med eddike for at gøre håret mindre modtageligt over for kalk fra vandet. Desuden holder det
bedre på farven.

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Se Hannes fine nye stil i galleriet herunder: 

Nyt look uge 44

Læserservice: Arket, arket.com // Bianco, tlf. 76 34 79 00 // Billi Bi, tlf. 38 10 98 80 // Créton, tlf. 87 24 50 88 // East Copenhagen Jewellery, tlf. 50 56 01 18 //
Gant, tlf. 33 93 06 90 // Laurie, tlf. 71 74 72 74 // Louis Nielsen, tlf. 96 32 50 00 // M. Wiesneck, tlf. 70 22 47 70 // Masai, tlf. 33 32 23 33 // Pilgrim, tlf. 63 33 33 33 //
Profil Optik, tlf. 36 88 86 86 // Zenz, tlf. 35 39 36 39

Læs mere om: