Stil og trends

Hanne fik et nyt look: " Hvordan klæder man sig, når man hverken er helt grøn ­eller helt grå?"

En 50-års fødselsdag er en milepæl, men for Hanne kom den med en udfordring. Hvordan klæder man sig, når man hverken er helt grøn ­eller helt grå? Heldigvis skrev Hanne til os og bad om gode råd og fik fluks en invitation til et nyt look.

Hanne fik et nyt look med SØNDAG

Navn: Hanne Sylvest Hansen
Alder: 51 år
Bopæl: Randers
Højde: 168 cm
Tøjstørrelse: 38/40
Job: Sygeplejerske
Privat: 3 fælles børn og en stedsøn med kæresten gennem 26 år
 
 
FØR 
Til daglig har jeg været vant til at gå i uniform, men har fået et job, hvor jeg har mit eget tøj på. Efter jeg blev 50 år, synes jeg, det er svært at finde en stil, der passer til mig. Det skal ikke være for ungdommeligt, men det kan også hurtigt blive for gammelt. Normalt bruger jeg mascara og lipgloss, fordi jeg er glad for et naturligt look. Jeg føntørrer håret og bruger tørshampoo, men gør ikke så meget ud af frisuren.
 
EFTER
Det har været en fornøjelse og virkelig inspirerende. Alt det faglige har været meget individuelt tilpasset, og både stylisten, frisøren og makeupartisten har gjort sig umage for at finde en stil, der er lige mig. Især makeuppen har overrasket mig, for jeg har lært, at man sagtens kan gå med makeup og have et naturligt look – og se flot ud. Jeg har lært, at jeg sagtens kan bære lyse farver i tøjet. Det har været ren forkælelse!

LÆS OGSÅ: Kit fik et nyt look - "Nu er jeg blevet mere modig"

HÅR
Hanne er sygeplejerske og møder tidligt om morgenen, så hendes hår skal være nemt at style og holde i løbet af dagen. Hannes hår mangler fylde, da det er meget tyndt og fint – frisør Jesper kalder det "glashår". Derfor skaber Jesper mere fylde og spræl gennem klipningen. Han klipper det i en kort pagelinje med forskudt indklip. Jesper farver håret i en koldere og dybere brun. Håret bliver stylet med saltvandsspray og en føntørrer. Jesper anbefaler at bruge en styling powder for at skabe højde i håret.
 
TIP
For at skabe fylde i håret skal du føntørre håret igennem ved pænt høj varme.
 
 
MAKEUP
Tina, makeupartisten fra Shisheido, har fokus på at dække de mørke rander under Hannes øjne. Tina starter med en antirynkecreme og en foundation, efterfulgt af concealer under øjnene, som er vandfast og påføres med børste. Concealeren kan også bruges, hvis man har pigmentering, og bør være 1-2 toner lysere end huden. En transparent pudder påføres for at holde makeuppen på plads. Øjnene får en brun base med en grøn farve ovenpå. Hanne får en sort mascara på efterfulgt af en lilla mascara for et festligt look. Brynene bliver tegnet op, inden kinderne får en smule rouge, som påføres centralt frem for i baner på kindbenene. Læberne får en diskret farve og en gloss for et naturligt, men elegant udtryk.
 
TIP 
Når concealer påføres under øjnene, så undgå at komme for tæt på vippen. Det skaber et mere naturligt udseende.
 

SE HANNES FLOTTE FORVANDLING I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Hanne fik et nyt look: "Hvordan klæder man sig, når man hverken er helt grøn ­eller helt grå?"

 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 
 
Læserservice
Alfa Omega, tlf. 32 20 32 03 // Deichmann, tlf. 33 34 38 00 // Freequent, tlf. 70 70 11 19 // Gustav, tlf. 27 79 27 60 //Gorridsen, tlf. 21 22 08 06 // H&M, tlf. 70 21 22 00 // Ichi, tlf. 97 41 04 15 // Ilse Jacobsen, tlf. 49 70 41 76 // In Wear, tlf. 97 41 04 15 // Karen By Simonsen, tlf. 63 10 82 06 // Lindex, tlf. 55 54 55 05 // Magasin Du Nord Collection, tlf. 33 11 44 33 // Munthe, tlf. 33 32 03 12 // Tamaris, tlf. 71 72 10 52 // Unmade, tlf. 44 84 06 66
 
 

 

Læs mere om: