Stil og trends

Berit fik et nyt look: Jeg har svært ved at finde den røde tråd i min stil

– Jeg ender næsten altid i jeans, siger 54-årige Berit Haasum. Som industrioperatør hos Novo går hun i udleveret arbejdstøj, så i hverdagen bruger hun ikke meget tid på sin garderobe. Men skal der være fest, skruer hun gerne op for det sofistikerede. Hun har blot svært ved at finde en ”rød tråd” i sin stil. Vi hjalp hende.

BERIT FIK ET NYT LOOK MED SØNDAG

Hvem: Berit Hassum
Alder: 54 år
Bopæl: Søborg
Højde: 170 cm
Tøjstørrelse: 38
Job: Industrioperatør
Privat: Single, mor til en voksen datter og mormor til to piger
 
 
FØR
Jeg kan være lidt flyvsk, når jeg vælger tøj, så min stil har det med at stritte i mange retninger. Som industrioperatør hos Novo Nordisk i Søborg går jeg i arbejdstøj, som vi får udleveret, så til hverdag bruger jeg ikke meget tid og energi på at klæde mig på. Ofte går jeg i sort tøj og ender som regel i jeans og støvler. Min leopardtrøje redder altid situationen. Så en rød tråd ville være kærkommen.
 
LÆS OGSÅ: Anna Grethe fik et nyt look: Nu har jeg mod på flere farver
 
EFTER
Jeg er helt høj efter denne dag. Den har bare gjort mig så glad, og jeg synes, jeg ser meget sofistikeret og elegant ud. Mit hår er smukt i den gyldne nuance, så jeg skal helt sikkert ind til Mogens Sonne, når det trænger til nye striber og en klipning igen. Jeg sætter også virkelig pris på, at makeuppen er så naturlig, men at læberne har fået mere farve. Det gør noget ved hele mit ansigt.

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

HÅR

Frisør Mogens Sonne fra Frisør Zimmer & Sonne bedømmer, at Berits lange hår er lidt for lyst. Han vil tone det i en varmere farve og klippe det kortere omkring skuldrene. Dog må det ikke blive for kort til en hestehale, da Berit har brug for at kunne samle sit hår, når hun er på arbejde. – Men når du har fri, skal vi kunne se dit naturlige krøl, afgør Mogens. Krøllerne kommer frem, når han klipper nogle etager i det inderste hår. – Pandehår skal du ikke have. Det er en virkelig dårlig idé, hvis man har tendens til at få det for varmt, siger han smilende.

LÆS OGSÅ: Alice fik et nyt look: Se hendes fine forvandling

MAKEUP

Simone Jønnson fra Clarins bruger til at begynde med Double Serum 2-i-1 med anti age-effekt. Den genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden og efterlader den ensartet, fast og blød. Hun anbefaler, at Berit hver morgen og aften varmer lidt af produktet op i håndfladen og trykker det let mod ansigt og hals før brug af dag- og natcreme.
Herefter vælger hun en dagcreme, der er god mod pigmentforandringer. Forud for makeuppen lægges en SOS Primer, som fugter i op til 72 timer – og herefter en foundation med opstrammende egenskaber. Endelig lægges solskinspudder samt blush med en pensel.
Berits øjenvipper får Supra Volume Mascara, der indeholder vippeserum. Den øger vippernes vækst. Øjenskygge i flere får vippekanten til at syne mere fyldig. Læbestifterne Joli Rouge og Joli Rouge Brilliant gir’ masser af fugt, så de ikke udtørrer læberne.
I alle Clarins produkter er der antipollution complex, som beskytter mod forurening. 
 
LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Gittes vilde forvandling
 
Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]
 

Galleri: Jeg har svært ved at finde den røde tråd i min stil

 
ADRESSELISTE
Apair, tlf. 33 93 99 18
Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 83
By Malene Birger, tlf. 33 26 96 30
Co´Couture, tlf. 48 38 00 99
Sneaky fox, tlf. 97 26 77 00
 

 

Læs mere om: