Stil og trends

Anne-Marie fik et nyt look: "Jeg er glad for, at jeg turde"

Anne-Marie har længe leget med tanken om en større forandring, men først nu var hun parat til den. Vi stod klar med frisør, makeupartist og mange gode råd og sørgede for, at Anne-Marie fik, som hun selv beskriver det, "en supergod dag, som jeg aldrig vil glemme".

Anne-Marie fik et nyt look med SØNDAG

Navn: Anne-Marie Baustier

Alder: 57 år

Bopæl: Køge

Højde: 158 cm

Tøjstørrelse: 40

Job: Security i Københavns Lufthavn

Privat: Mor til tre døtre samt bedstemor til seks børnebørn

Før

Jeg er lang tid om at tage beslutninger, så det her er noget, jeg har overvejet længe. Nu har jeg endelig taget mod til mig og er mentalt klar til en forandring. Til daglig går jeg i uniform, og når jeg ikke gør det, så er det meget praktisk tøj. Jeg vil rigtig gerne udfordre moden mere med forskellige mønstre og farver, der passer til min facon. Mit hår trænger til noget nyt, og så er jeg ikke vant til at gå med makeup.

 

LÆS OGSÅ: Hanne fik et nyt look: "Jeg vil gerne udfordres på farvebrug og form"

Efter

Inden vi gik i gang, var jeg nervøs for resultatet, fordi jeg godt kan lide det naturlige look. Jeg ser stadig meget naturlig ud, og jeg har fået en masse tips til, hvordan man lægger naturlig hverdagsmakeup. Det har været virkelig grænseoverskridende – især at få klippet håret. Hele mit image sidder i krøllerne, men det er blevet så flot. Jeg er så glad for, at jeg turde give slip, og det føles, som om jeg har tabt 10 kilo.

Makeup: 

Simone fra Clarins starter med at fugte huden med en dagcreme, inden hun lægger en koralfarvet primer, der dækker de pigmenteringsforandringer, Anne-Marie har fra en brandskade som barn. Herefter følger en foundation, en concealer til de mørke rande under øjnene samt en pudder, som holder det hele på plads. Næst kommer en blush samt øjenskygger i gammelrosa toner med diskret glimmer. Simone lægger en violet eyeliner for et blødere udtryk og en mascara. Øjenbrynene får en tur med brynpudder, og til sidst kommer læberne, der får en diskret farve.

 

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Hår: 

Anne-Marie skal ikke længere kunne gemme sig bag håret, der ellers har været hendes kendetegn i mange år. Jesper, frisøren, vil gerne give Anne-Marie et frækkere og vildere look. Derfor klipper han håret fri af skuldrene, men lader stadig strukturen bestemme. Håret bliver tonet med farven Toffee Brown Caramel, der er en anelse mørkere. Toningsfarverne er skånsomme og opfrisker den farve, der er i håret i forvejen.

LÆS OGSÅ: Helle fik et nyt look: "Jeg mangler inspiration til farvebrug og mønstre"

Se Anne-maries nye look herunder: 

Nyt look 49

Læserservice:

Depeche, tlf. 70 22 98 89 // Gustav, tlf. 27 79 27 60 // H&M, tlf. 70 21 22 00 // Ilse Jacbosen, tlf. 49 70 41 76 // K2O, tlf. 33 32 32 16 // Magasin, tlf. 33 18 20 05 // Masai, tlf. 33 32 23 33 // Minus, tlf. 70 26 11 15 // M. Wiesneck, tlf. 70 22 47 70 // Noa Noa, tlf. 36 99 30 00 // Nümph, tlf. 76 31 43 00 // Part Two, tlf. 70 30 28 28// tamaris.com // Unmade, tlf. 44 84 06 66 // Vero Moda, tlf. 99 42 32 00

Læs mere om: