Stil og trends

Alice fik et nyt look: Se hendes fine forvandling

58-årige Alice fra Nyborg drømmer om en klassisk stil med lidt spræl i. Vi viste hende, at det kan gøres med masser af farver og mønstre, som samtidig passer til hendes nye stil. Se, hvor fin Alice blev, da hun fik et nyt look med SØNDAG.

Alice fik et nyt look med SØNDAG 

Hvem: Alice Darving Vandkrog

Alder: 58 år

Bopæl: Nyborg

Højde: 169 cm

Tøjstørrelse: 38

Job: Bankrådgiver

Privat: Gift med Thomas og mor til to voksne sønner

Før:

Jeg kunne godt tænke mig at gå klassisk klædt med et lille tvist, men jeg tør ikke ret meget, og jeg tager nok altid det sikre valg. Min hverdagsuniform består af bukser og en skjorte, og jeg er ret dårlig til at gå med farver, men det vil jeg gerne lære. Til daglig går jeg kun med mascara, og jeg har aldrig gået med ret meget makeup. Jeg kunne godt tænke mig at komme til at se lidt mere frisk ud, så det håber jeg at få noget inspiration til.

Efter:

Jeg tror, jeg vil være lidt modigere fremover, når jeg skal ud at vælge tøj nu, hvor jeg har prøvet en masse farver og mønstre, som jeg aldrig selv ville have valgt. Og så er jeg virkelig glad for håret. Det er lige min stil, og jeg skal eksperimentere med at lære at sætte det på samme måde, for jeg er helt vild med det.

 

LÆS OGSÅ: Anna Grethe fik et nyt look med SØNDAG: Nu har jeg mod på flere farver

Makeup:

Josefine Ranch fra Palma Salon begynder med at give Alices hud et lag foundation. Det gør hun ved at bruge en airbrush, som sprøjter foundation direkte på huden. På den måde lægger den sig mere ensartet, samtidig med at den ligger pænere og mere naturligt på huden, forklarer Josefine. Efterfølgende pensler hun en bronzer på kinderne for at give Alice lidt kulør. Brynene tegnes op med en brun øjenskygge for at markere dem fra resten af ansigtet. Josefine lægger en lys øjenskygge på hele låget, og på det yderste af låget lægger hun en brun øjenskygge. Efterfølgende blendes de to øjenskygger sammen. Langs vippekanten lægger Josefine en tynd sort streg med en flydende eyeliner, og vipperne får lidt sort mascara. Til sidst pensles en rosa farve på læberne, og efterfølgende lægger Josefine en lipgloss ovenpå for at bevare farven længere.

Tip: Brug en øjenprimer under din øjenskygge for at få den til at holde hele dagen.

 

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

Hår:

Josefine Ranch fra Palma Salon ønsker at give Alice et mere naturligt look. Derfor lægger hun fire forskellige farvereflekser i Alices hår – tre lyse nuancer og en lidt mørkere. Det giver et særligt spil til håret at bruge flere forskellige farver, og samtidig bliver håret ikke for tungt nede i spidserne, forklarer Josefine. Fordi Alice dyrker meget motion, har hun et behov for, at håret klippes i en længde, hvor hun fortsat har mulighed for at sætte det op. Derfor vælger Josefine at klippe håret til lige over skuldrene. På den måde bliver det sundere og mere fyldigt at se på. Pandehåret klippes, sådan det både kan bruges skråt og lige ned, og det er på den måde nemmere at variere.

Tip: Brug en dry-shampoo i dit nyvaskede hår for at give håret noget fylde.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Gittes vilde forvandling

Se her, hvordan Alice kom til at se ud, da hun fik et nyt look: 

Alice fik et nyt look med SØNDAG

Drømmer du også om et nyt look - og har du lyst til at vise resultatet frem i bladet? Skriv til [email protected]

Læs mere om: