
Opskriften er til 4 personer
Tid: 20 min.
500 g kyllingeinderfileter
Olivenolie
500 g jordbær
350 g cherrytomater
150 g spæde salatblade
1 økologisk lime
1 spsk honning
Salt, peber
1 bdt basilikum
Evt. brød
Brun inderfileterne på en pande i lidt olivenolie.
Tilsæt 1½ dl vand på panden og lad inderfileterne simre i det i et par minutter på hver side.
Tag panden af varmen, og lad fileterne trække i lagen.
Rens jordbær og cherrytomater og halver dem.
Skyl salaten og lad den afdryppe. Riv limeskallen.
Rør honning med limesaft og dryp med 3 spsk olivenolie under omrøring.
Smag dressingen til med salt og peber.
Vend tomater og jordbær i dressingen og anret med salat, inderfileter, basilikum og revet limeskal.
Server evt. med brød.
Tag et kig i vores store jordbær-galleri og find din næste opskrift!
SØNDAG